A páromat nem szeretik a cicáink. Mit tegyünk? Bőv. Lent
Nem tudni, milyen nemű cicák, honnan vannak, ki foglalkozik velük többet, és a párod milyen kapcsolatban áll velük, tehát szereti őket (a pisiléstől eltekintve), vagy nem.
Ha ezeket leírod, tudnék tippelni, miért lehet.
Macskásoktól kapni fogok, de szerintem a párod alapból utálja a cicáitokat. Ezt ők megérzik.
Előző voltam. A többit már leírtam.
két nőstény ivartalanított cicáról van szó, mind a kettó 1 éves múlt. én etetem őket és én foglalkozok velük többet. választani nem fogok közülük, a problémára megoldást keresek, könyörgöm, milyen hozzáállás ez?! és a párom sose bántotta őket, maximum rájuk kiabál, ha valami rosszat csinálnak. neki amúgy első cicái, még nem érti úgy a "nyelvüket". szereti őket emelgetni, ők azt annyira nem díjazzák.
amúgy sokat van nálunk a 4 éves kistesóm, ő múltkor kergetőzött velük, utána az ő táskáját is lepisilte az egyik. szóval ez vmilyen bosszú szerintem, de a párom tényleg nem bántja őket.
Milyen nemü a párod?
A macskák egyébként a lakásban összevissza vizelnek?
Hányan éltek a lakásban, milyen nemüek?
Le kell cserélni a barátod!
Nem tudsz ellene mit tenni. A vejemét is néha. Ivartalanítva van? Mert, ha nem, lehet jelölget!
A 3.-nak!
A vejemet imádja a macska, pedig nem is az ő hozta a kapcsolatba. Bújik hozzá, és bizony néha megjelöli a cuccát. Nincs összefüggés, hogy szereti vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!