Kancsal lett a cicám. Mi történhetett vele?
Ne haragudj, de az állatorvos hosszú évekig keményen tanul, maximálisan ért az állatokhoz és általában sok éves tapasztaltuk van, nagyon hamar meg tudják mondani mi a baj(személyes vizsgálat során) és általában kezelni is tudják .
Itt interneten gyakorlatilag senkinek nincs ilyen végzettsége és csak tippelni tudunk, hogy mi lehet a gond. Kezelni, gyógyszert felírni neki meg végképp nem tudjuk.
El kellene vinni állatorvoshoz. És egyúttal az ivartalaníta időpontját is meg kéne beszélni, mert rengeteg veszély éri, ha ivaros és úgy járkál, hajtja a nőstényeket, verekszik más kandúrokkal. + olyanok, mint a macska aids nem is említem már.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem verekedhetett, belekaphatott egy másik macska a szemébe. Begyulladt,szenvedt vele, nem volt kezelve és lett egy szövődménye.
Embernél is, ha beteg vagy és nem kezeled,akkor lehet,hogy helyrejössz, de maradhatnak súlyos szövődmények.
Amikor az én cicámnak volt gondja a szemével, akkor antibiotikumos szemcseppet kapott. Naponta 3x csepegtettem neki. Nagyon hamar elmúlt a gond. Kb 2 ezer volt a szemcsepp. De ezt csak doki tudja kiadni, állatpatikában sem nagyon tudnak szerintem úgy adni, hogy nem látják mi a gond.
Máskor meg aznap kéne elvinni dokihoz, amikor baj van, nem várni pár napot.
Te is elmentél volna dokihoz szerintem, ha 3 napon keresztül nem tudtad volna kinyitni a szemed.
A macska nem tud elmenni egyedül, ezért vagy te a gazdája, neked kéne elvinni ha szenved, beteg, baja van stb
11-es: Sejted hogy megharapta a kutya, vérzett, szédült is. Nem gondoltál egyáltalán arra hogy elvidd dokihoz? Lerendezted annyival hogy "remélem túléli, ha nem, akkor nem"?
És nem elég hogy a felelőtlenséged miatt szenvedett szerencsétlen macska, hanem még hirdeted is hogy "jaj, helyrejött!".. Zseniális,tényleg, gratulálok.
Kedves Kérdező, a te válaszaidra inkább nem is mondok semmit. Sok ész lehet benned ha a "vinni kellett volna dokihoz" válaszokra támadsz, nem tetszik, de a 11-esre reménykedve válaszolsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!