Kancsal lett a cicám. Mi történhetett vele?
Tudod ki válaszolja meg? Az állatorvos. Nem kell itt beképzelteskedni meg bunkózni, hanem ha már felelősséget vállaltál az állatért vidd el orvoshoz és ő majd megválaszolja a kérdésed és kezeli a macska sérült szemét.
Tudod itt senki sem diplomás távgyógyító állatorvos, lehet lepontozni mint az elsőt.
Hogyan válaszoljunk??
Ahogy előttem leírták itt senki sem tudja megmondani.
Addig míg itt osztod az észt addig elvihetted volna állatorvoshoz és akkor nem lenne probléma.
Dokinak kellett volna látnia, aki megvizsgálja, és még a legelején helyre teszi. Ha ilyen a szeme, szerintem nagy valószínűséggel ilyen is marad, max műtéttel lehet változtatni rajta. És ez csak az a tünet, amit kívülről látsz.
Nem értem milyen válaszokat vársz rá. :) Azt hiszed megjósoljuk pár mondatból a macskád baját? Nem vagyunk állatorvosok, nem tudjuk megmondani 3 mondatból meg egy kérdésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!