Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Járt már vki hasonlóképpen?

Járt már vki hasonlóképpen?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a macskámnak egy bolhairtó nyakörvet, néhány nap múlva a nyakörv már nem volt rajta.Lehetséges, hogy valaki ellopta, tehát leszedte róla, mert nem hinném, hogy ő maga szedte volna le magáról, és egyébként sem tűnt úgy, hogy zavarná a nyakörv.Hozzátenném, hogy volt már olyan, hogy a kinti etetőtálakat elemelte valaki, holott a kapu mindig zárva.....most már csak ilyen üres vajasdobozok vannak kint, ezeket nem lopják el.

Tényleg lehetséges, hogy van, aki képes egy bolhairtónyakörvet ellopni, és aztán a saját macskájára tenni ? :O

2010. jún. 5. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem bolha nyakörv volt csak sima nyakörv és lelopták!Mivel kinti cica ezért akárhol járkálhat így bármikor ellophatták.......Az én esetemben még tippem is van hogy ki volt!!!!!Csak ebbe az egészbe nálunk is az zavar hogyha magához tudta csalogatni a cicát azért hogy leszedje a nyakörvet akkor bármikor bármit tehet vele!!!!:(
2010. jún. 5. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, hát ez az....amúgy elképesztő, hogy egyesek miket képesek ellopni, nem hinném, h ha van vkinek macskája, h akkor gond lenne kb. 600 Ft-ot kiadni egy nyakörvre.....a pár száz forintos etetőtálakról nem is beszélve.....
2010. jún. 5. 13:55
 3/6 anonim válasza:

Szia

nekem még nem loptak le róla nyakörvet...

am szerintem valaki képes volt lelopni róla)sajnos vannak ilyen emberek...:(

2010. jún. 5. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában a cicáknak való nyakörv gumis, vagy olyan kapocs van rajta, ami enged, ha visszafelé húzzák. Mindez azért, hogyha a cica beakad valahova, ki tudjon bújni a nyakörvből, ne fulladjon meg. Úgy-hogy lehet, csak leszedte róla valami ág, vagy olyasmi.
2010. jún. 5. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért használok cseppeket a nyakára!Azt nem tudják le szedni de sajnos van ilyen!
2010. jún. 6. 20:26
 6/6 anonim válasza:

az én cicám nyakörve beakadt egy ágba és kibújt belőle

de ez még mindig jobb mintha megfülladt volna.

2010. jún. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!