Hány négyzetméter a minimum lakás mérete, ahol egy macska jól érzi magát?
Megértelek, 60 nmről költöztem macskával együtt 20ba kb. Korábbi helyen erkély is volt.
Hónapokig nem hagyott aludni, a fejemen ugrált, és ki se tudtam zárni, mert nem volt többé hálószobám. Nincs vidéki rokonom, senkim, akihez vihettem volna, kidobni meg nem akartam.
Nagyon sokat kezdtem futtatni, építettem neki függőleges irányba komplett cica játszóházat, szekrényről szekrényre, halom doboz, bunker. Ezeken sokat mászkál, szereti.
Nem mondom, hogy sokkal jobb lett, de legalább elfárad, este hagy aludni. Nyáron költözök tovább, várom már, mint a messiást a külön hálóval. :D muszáj foglalkozni vele, akkor is ha fárasztó. Gondolj bele, hogy ő egész nap egyedül van, vár téged, és amikor megjössz, akkor végre tudja, hogy jön a szórakozás. De ha nem kölyök már, úgyis elfárad hamar és bevágja a szunyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!