Szinte minden macska minimum egyszer kiesik az ablakon vagy vannak, akik ezt "megússzák"?
A macskám tegnapelőtt kiesett az ablakon éjjel, szerintem engem jobban megviselt ez az egész, mint őt. Nem az első eset volt, de viszont utoljára minimum 5 éve esett ki. Nagyon sajnálom őt. :(
Vannak szerencsésebbek, akik az életük folyamán egyszer sem esnek ki/le magasból?
Van szúnyogháló az ablakon, de az utóbbi pár napba nem volt lehúzva, és egyből megtörtént a baj. :( Azóta csak magamat szidom.
Nem tudom megmondani, hogy hány métert, de minimum hatot szerintem.
Úgy kell neki. Miért mászkál az ablakba...
Ha meg már többször is kiesett... Egyszer csak megtanulja.
hát ti vagytok retardáltak, legalább 1 ablakot fel kell szerelni biztonságos ráccsal. és csak ott kinyitni az ablakot, a többi helyiségbe pedig akkor szellőztetni ha ki van zárva a macska. ilyen felelőtlen embernek nem adnék állatot.
szúnyogháló szerintem kevés.
Jaja szegény cica szörnyet halt :( előzd meg a bajt hálót rácsot szerez és vidd ki néha sétálni a cicát!
Mi lett volna ha a gyerekek esik ki?
Szeret magaslatokra mászni szemlélni, egyszer egy cica 25 métert eset egy fáról de túlélete a tűzoltóknak hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!