Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szinte minden macska minimum...

Szinte minden macska minimum egyszer kiesik az ablakon vagy vannak, akik ezt "megússzák"?

Figyelt kérdés

A macskám tegnapelőtt kiesett az ablakon éjjel, szerintem engem jobban megviselt ez az egész, mint őt. Nem az első eset volt, de viszont utoljára minimum 5 éve esett ki. Nagyon sajnálom őt. :(

Vannak szerencsésebbek, akik az életük folyamán egyszer sem esnek ki/le magasból?

2015. júl. 20. 17:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy mégis miért lennénk retardáltak. Mindenki imádja a családban ezt a macskát, lassan egy évtizede lesz családtag, nem szándékosan történt.

Évek óta nem történt ilyen baleset, senki sem számított rá, hogy mégis megtörténik.

2015. júl. 20. 19:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Az összes olyan ablakon, amit kinyitunk van szúnyogháló, az utóbbi napokban a konyhába nem volt egyedül lehúzva.
2015. júl. 20. 19:16
 13/17 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy alacsonyról esik ki, így nem tud talpra fordulni és összetörheti magát. Enyém úgy kapott enyhe agyrázkódást, hogy álmában lefordult a puffról és pont fejre esett. Nem vicc. Nekem tizenéve mindig 2 cicám van, 7.-en lakunk, de az erkélyen macskaháló van, az ablakokon szúnyogháló. Nem bízom a szerencsére.
2015. júl. 20. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
9 éves, a legnagyobb esése az ágyból történt. Álmában lefordult.
2015. júl. 21. 06:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pár normális választ.
2015. júl. 21. 07:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik ki egyik macskám se,mert fém szunyoghálósak az ablakok :P Csak vigyázni kell a cicákra és nem repkednek.
2015. júl. 21. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, de azért jó eséllyel kiesnek.

Első cicám kétszer esett ki az ablakból, de az első emeleten laktunk, semmi baja nem lett.

A második cica olyan lusta volt, hogy még az erkélykorlátra sem ugrott fel soha. Akkor a 3.-on laktunk, a cica már 7 éves volt. A hálószoba ablakán ugyan volt szúnyogháló, de nem elég erősen rögzítve, éjjel kinyomta magát a hálón, megcsúszott a párkányon és kiesett a két emelettel lejjebb lévő erkélyre. Szerencsére nem lett komolyabb baja, az enyhe sokkon kívül.

Azóta az erkélyen macskaháló van (drótos), az ablakokon pedig jobban van rögzítve a szúnyogháló.

Barátnőm idősebb cicája sosem esett ki, de az új cica nem sokkal érkezése után kirepült az ötödikről.. megúszta.

Szóval, két lehetőség van: vagy kiesik, vagy nem...

2015. júl. 21. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!