Szinte minden macska minimum egyszer kiesik az ablakon vagy vannak, akik ezt "megússzák"?
A macskám tegnapelőtt kiesett az ablakon éjjel, szerintem engem jobban megviselt ez az egész, mint őt. Nem az első eset volt, de viszont utoljára minimum 5 éve esett ki. Nagyon sajnálom őt. :(
Vannak szerencsésebbek, akik az életük folyamán egyszer sem esnek ki/le magasból?
Nem értem, hogy mégis miért lennénk retardáltak. Mindenki imádja a családban ezt a macskát, lassan egy évtizede lesz családtag, nem szándékosan történt.
Évek óta nem történt ilyen baleset, senki sem számított rá, hogy mégis megtörténik.
Nem feltétlenül, de azért jó eséllyel kiesnek.
Első cicám kétszer esett ki az ablakból, de az első emeleten laktunk, semmi baja nem lett.
A második cica olyan lusta volt, hogy még az erkélykorlátra sem ugrott fel soha. Akkor a 3.-on laktunk, a cica már 7 éves volt. A hálószoba ablakán ugyan volt szúnyogháló, de nem elég erősen rögzítve, éjjel kinyomta magát a hálón, megcsúszott a párkányon és kiesett a két emelettel lejjebb lévő erkélyre. Szerencsére nem lett komolyabb baja, az enyhe sokkon kívül.
Azóta az erkélyen macskaháló van (drótos), az ablakokon pedig jobban van rögzítve a szúnyogháló.
Barátnőm idősebb cicája sosem esett ki, de az új cica nem sokkal érkezése után kirepült az ötödikről.. megúszta.
Szóval, két lehetőség van: vagy kiesik, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!