Cicát lefogyasztani, ötletek?
elsőnek úgy olvastam hogy "cicát lefagyasztani"...😂😂
na mindegy. tornáztasd meg őket. játszodj velük sokat hogy mozogjanak. meg ne házi kossztal etesd .és ne egyenek egy nap 10x
Napi 2-szernesznek, reggel sokat, este meg tápot. Együtt eszik a 4,úgyhogy annyira nem tudom szabàlyozni, az erőszakosabbja kövérebb.
Kettő szeret sétálni, sportolni, futtatni szoktam, de egy félúton lefekszik, elveszik.
Nem én etetem őket. Német gyógytáp. Ivartalanított kandúrok (3) és nőstények.
Az kivitelezhetetlen.
Nem értem, miért ne lehetne külön etetni őket. Csak van 2 helyiség a házban, de egy macskát még meg is lehet fogni...
Nálunk is az van, hogy a fiú kövérebb és sokkal gyorsabban, szívesebben és többet eszik, úgyhogy direkt kicsit hanyagolom etetéskor, elzárom a másiktól, megfogom fél percre, miegymás.
(Most mindig leeszi a cinkegolyót a fáról, ilyen macskám sosem volt, grrr. Pedig nagyon, nagyon vékony ágacskán van a golyó, rejtély, hogy csinálja.)
Mozgatni nehezen lehet egy macskát, ha nem akarja, plusz azt is be tudja pótolni evéssel (a mieink rengeteget mozognak, kintiek, mászkálósak, attól még tudnak hízni, ha hagyom), mindenképpen azt kéne meggátolni, hogy sokat egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!