Holnap kapok egy Cicát, tudnátok tanácsokat adni?
Sziasztok. Holnap en leszek a világ egyik legboldogabb embere ! Lesz egy Kék szemű SNOWSHOE cicám , a többi (kb 7 fajta állatom mellet). Régen voltak macskáink de ők kintiek voltak...szoval... azt szeretném kérdezni hogyan biztosítsam neki a VILÁG LEGJOBB HELYÉT?
Válaszokat elöre is köszönöm
Jaaa nem ,rosszul fogalmaztam.
Teljesen tisztábbam vagyok mindennel :))
Csak macskás-tanácsokat szeretnék meg kapni ,tapasztalt emberektől.
Nem szaporítótól , Horvátországból hozzák :)))
ott is lehetnek szaporítók :D
egyébként nem tudom most pontosan mire gondolsz a segítség alatt, ha tudsz mindent. :D
van pontosabb kérdésed? gondolom az alapokkal tisztában vagy, játékokkal tisztában vagy, kaparófa, alom, stb.
nyugi :D nem akar senki ezért fikázni. ha jó helyről van a cicus, minden rendben lesz.
fekhelye nálunk van, de nem igazán használja, inkább az ágyban, széken fekszik. kaparófánál a lényeg hogy teljesen ki tudjon nyújtózkodni rajta, és stabil legyen. nekünk volt olyan kaparófa ami nem volt stabil, helyette az ágyat használták. de amint megvettük az elmozdíthatatlant, minden rendben van, nem rongál semmit. :)
a táp pedig szintén oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!