Nyers hús etetésnél lehet fagyasztani az adagokat, vagy csak a hűtőben lehet tárolni? Köszönöm a segítséget!
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 19:55
1/6 anonim válasza:
Lehet. Van amit kifejezetten kell is. Pl vad húsokat csak 2 hónap fagyasztás után lehet adni.
2/6 anonim válasza:
Lehet. Én kb. 3 hétre való adagokat szoktam előre csomagolni és fagyasztani.
3/6 anonim válasza:
Fagyasztani erősen ajánlott! Úgy fertőtleníted.
4/6 anonim válasza:
Igen ajánlott, én még a csirkefarhátat is fagyasztom mielőtt megkapná.
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan, én is így tárolom. Náluk egyébként az sem gond, ha kienged a hús és visszafagyasztod, nem okoz semmilyen problémát a fogyasztás szempontjából.
Amúgy a vadat nem 2 hónapig kell fagyasztani, csak 2-3 hétig, annyi idő megöli az esetleges féregpetéket.
6/6 anonim válasza:
A fagyasztás semmit nem öl meg, csak hibernálja a kártevőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!