Sürgős segítséget kérnék macskával kapcsolatban. (? )
Az én perzsa cicám akkor csinálta mikor szörcsomo volt a beleibe.Erre lehet kapni pasztát.Persze orvoshoz kellene vinni az a biztos.
Hányni nem szokott?
Nagyon sok minden okozhatja, ha nem eszik. Bármilyen kezdődő betegség, de lehet fogfájás, ínygyulladás is.
Érdemes megmutatni állatorvosnak.
(A felsorolt kaják viszont nem tesznek jót a cicáknak, mint májkrém, kolbász, tej, tejszínhab. Etesd inkább cicáknak való ételekkel).
Sziasztok, mára már kutya baja, tegnap csak hatalmas ijedelem volt.. Sőt, tegnap éjjel még lementem hozzá (külön épületben vannak, párom allergiája miatt) Szerintem csak zsírosat evett, egyébként a szőrcsomós dolog nem kizárt! De igyekszem ápolni a bundáját, hogy ne nyeljen tisztogatáskor szinte semmit. Ma tápot kapott, meg az ebédemből és nagyon örült neki. :)
Utolsó: 12 éve tartok macskákat és mindig is vegyes étkezést kaptak, meg kapják a cicáknak való tápokat is, de fontosnak tartom, hogy meleg főtt étel is legyen a pocakjában és a dokink is azt mondta, hogy ez így teljesen rendben van, mert nem árt neki. Kolbászt sosem kap, mivel abból mindig csak csípős van itthon és biztos vagyok benne, hogy bántaná a pocakját, ez most egy kivételes, amolyan "bármit megadok, csak egyél egy falatot" A tej pedig neki is jót tesz. :)
A kutyám leginkább főtt ételek kap és ha nem bírja megenni ott hagyja, szerintem abba habzsolt bele és telítődött kicsit. Külön vannak tartva de ha egyszer nem figyelek rögvest letámadják, mert hát macskák és imádják, ha bosszanthatják a kutyám. :D
Első: A mérgezést azért nem tartom valósnak, mert tanyán lakunk, egy szomszédunk van, őket meg nem érdekli a mi macskánk, néha még friss tejet is küld nekik, mert nagy állattartók és tele vannak mindennel. (tehén,ló,stb)
Köszönök, minden kommentet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!