Hol tudnék írni, segítséget kérni Cesar Millantól? Jó lenne ha tudna segíteni egy kicsit a kutyámmal kapcsolatban.
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 21:50
2/34 anonim válasza:
ez kb az a kategória, mint "hogy tudnám elhívni randizni Madonnát?"
olvasd el a könyveit...
3/34 anonim válasza:
a facebook oldalán néha szokott lenni "kérdésfeltevős óra", ha tudsz angolul és szerencséd van, ott kaphatsz választ. bár hogy ezt valóban ő válaszolja meg, azt erősen kétlem, de biztos az ő szemlélete alapján teszik.
4/34 anonim válasza:
Hát itt a GYIK-en. Ő is szokta olvasni. Biztos fog válaszolni.
5/34 anonim válasza:
Tanácsot kérhetsz akármelyik jó kutyakiképzőtől, mert ugyanúgy ők is meg tudják csinálni, amit ez az ember csinál.
Meg olvasd el a könyveit.
6/34 descent válasza:
Most fog fellépni Pesten (ha nem volt már), menj el oda és hallgasd meg. Szerintem.
7/34 anonim válasza:
Kimész Amerikába, kérsz hozzá időpontot, ott hagyod kb. öt évi fizetésedet, és már beszélhetsz is vele :)
8/34 descent válasza:
Ja, meg pont most vettem meg egy könyvét, amit valakivel közösen írt: valami olyasmiről szól, hogy hogyan legyél te a falkavezér. Gondolom ilyesmi problémád lehet. Az Auchanban is lehet kapni, én legalábbis ott vettem.
Ez az: [link]
9/34 anonim válasza:
Magyarországon is vannak jó kikepzők, csak nem annyira jó a marketingjük. De egy akár egy közepes kiképző is többet tud segíteni személyesen, mint a legjobb látatlanban. Így 6000 km-ről Cesar is csak általánosságokat tud írni, hiszen nem látja a kutyádat. Ahhoz meg elég, ha elolvasod a könyveit.
10/34 A kérdező kommentje:
A könyveit már elolvastam, a kutyakiképzők már nem tudnak mit mondani.
2016. febr. 3. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!