Miért hiszi minden ember a házicicájára azt hogy fajtatiszta?
Akkor fajtatiszta egy cica, ha van törzskönyve, vagy legalább a szülei azok. De ha pl az utcán találnak egy cicát, és hasonlít valamelyik fajtára, miért jó rögtön rámondani hogy x fajta? :D Sose értettem meg ezeket az embereket, és egyre jobban felbosszantanak. Egy példát leírok:
Múltkor volt egy csoportban egy szürke cica, sárga szemmel, megkérdezte a gazdi hogy milyen fajta. 1 ember kommentelte alá hogy orosz kék, a többiek mind a házicicát írták, de a gazdi akkor is orosz kékként tudta be :D pedig semmi köze nem volt a macskájának az orosz kékhez. Miért jó egy házicicára (akkor is ha nem hasonlít) rámondani hogy x fajta? Akkor "értékesebb" lesz a macska, vagy mi?
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!:)
Nem mindegy? Ha a gazdi boldogabb tőle...
Semmi jelentősége, ki minek hiszi a macskáját.
Figyelj! Ha én a hokedlimről azt hiszem, hogy XVIII. sz-i trónus, akkor hagyj meg a hitemben, mert nekem valamiért az úgy jó.
Ha azt nézed, hogy az Ashera macska akár 29millióba is kerülhet és én feltenném a Facebookra, hogy ilyenem van (és tényleg lenne is) te nem hinnél nekem, mert szerintem totál jelentéktelen,... az én Hapcimhoz képest, aki egy világszépség!:)
(17-es az Ashera)
Ez meg a Hapcim alteregója
Megint jönnek a gyűlölködő kommentek.. :D
Engem nem zavar, viszont nem tudom megérteni hogy hogy lehet ennyire hiszékeny valaki :D
Hallottam olyanról is, aki azért kezdett el szaporítani, mert hasonlít a macskája x fajtára (ja, szőre meg a szeme), és az milyen drága, milyen jól meg tud belőle élni. Azóta veszik is tőle a cicákat, pedig 100% szaporítóról beszélünk (pár hetesen adja el őket, drágán, bolhásan, 1 oltással). Ja és ő fajtamentőnek hívja magát. :D
Ezeket hallva érdekel, hogy hogy jut el valaki arra a szintre, hogy elhiggye, hogy egy macska az utcáról fajtatiszta, drága cica? Mert nekem hiába hasonlít a macskám x fajtára, sose hittem el hogy fajtatiszta, mert tudtam hogy esély sincs rá :D
Lehet, hogy nem ugyanazt a fórumot olvassuk?
Én sehol nem látok gyűlölködő kommenteket.
Szerintem házicicára senki nem mondja azt, látszik rajtuk, nem találkoztam ilyennel. Ellenben lehet szép cica.
A másik, hogy szeretnek dicsekedni is.
Van olyan, hogy fajtiszta és fajtatiszta. Most, ha van két perzsám, akkor a kiscica is fajtiszta perzsa lesz (nem házicica), fajtatiszta akkor lesz, ha mindkét szülő törzskönyves, ellenőrzött kenelből származik és a kölyköt azonnal lejelentik.
Nem támogatom a szaporítókat, de sokszor besikerül a kiscica.
"Miért hiszi minden ember a házicicájára azt hogy fajtatiszta?"
Én nem hiszem, a barátnőm sem, a szomszédasszony sem, a sarki fűszeres, a postás és a polgármester sem hiszi a macskájáról, hogy fajtiszta.
Tehát máris megdőlt, hogy minden ember azt hiszi!
Bár a körzeti rendőr kicsit gyanús, nagyon fennhordja az orrát, a macskájával együtt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!