Macska kollegiumba?
Nem! Főleg, ha szabályzatban is bele van írva.
Előző válaszolót meg el se olvasd. Úgyis kiderül, hogy titokban állatot tartasz, és akkor nem csak a macska, de te is repülsz!
Kérdező, amennyiben nem a Roxfortba mész lakni, nem hiszem, hogy megengednék a macskát :D
Gondolj bele, még ha sikerülne is becsempészni, csak idő kérdése lenne, míg lebuksz, azért pedig legszigorúbb esetben akár el is küldhetnek téged, hiszen a koleszban nincs helye egy állatnak. Nem azért fizet a többi lakos, hogy macskaszőrrel, szaggal vagy karmolásnyomokkal találkozzon, főleg, hogy sokan allergiásak is rá. Én is szeretem a macskákat, de ez egy rossz ötlet, főleg, hogy a cica sem élvezné az ottani körülményeket.
"Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kollégiumi házirend
A kollégiumi együttélés szabályai
A kollégiumban nem engedélyezett az emberre veszélyes állattartás, az alkoholárusítás, illetve mindennemű pénzre menő szerencsejáték játszása!"
Más kollégiumokban nincs ilyen szigorú kitétel állatügyben. Érdekes megfogalmazás: "emberre veszélyes állattartás" Szerintem ilyen az óriás és mérges kígyó, krokodil, afrikai madárpók, stb. Egy macska, amelyik veszettség ellen be van oltva, nem lehet emberre veszélyes.
Duenna! Szabályzatokat mi is el tudunk olvasni, illetve a kérdezőnek is van szája vagy e-mail fiókja, hogy megkérdezze az adott kollégiumot.
Te beszéltél arról, hogy csempéssze be a macskát. Ahol lehet tartani, ott nem kell csempészni, mert szabad. Te bíztattad a kérdezőt, hogy ha nem is szabad, akkor is vigyen titokban nyugodtan.
Saját magadnak mondasz ellent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!