Ti is be szoktátok dugni az ujjatok a cica szájába amikor ásít?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 13:22
1/17 anonim válasza:
igen rendszeresen, alig várom hogy ásítson
3/17 anonim válasza:
Nincs cicám, de ha lnne, biztos bedgnám
4/17 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen gonosz :D amúgyis kiskutyám van, de én csak a gondolatig jutottam még el. Azt hittem eddig, hogy csak én lehetek olyan hülye hogy ilyenek jutnak eszembe..
5/17 anonim válasza:
Mikor végez az ásítással, remélem, ottfelejted az ujjad, és jól megharap. :D
Hülyeség, ne csináld. Nem hiszem, hogy olyan kellemes neki. Had ásítson már kedvére, ne zavard! :)
6/17 anonim válasza:
Ez meg milyen ökörség?
Neked hogy esne, ha dugdosnának valamit a szádba, amikor ásítasz?
Ráadásul az ásítás egy nagy levegővétel, ami kitölti a tüdőt, ha ezt megzavarod és hirtelen becsukja a száját, akkor mellhártyarepedést is kaphat, aminek a gyógyítása embereknél sem egyszerű, a kisállatokat meg elviszi.
Szokj le erről a hülyeségről!
7/17 anonim válasza:
Nem, de eszembe jutni eszembe jutott már, főleg amikor egyszer a másik cicám belenyúlt a szájába ásítás közben mert tetszett neki hogy mozog a nyelve. :D De nem akarok szegénnyel kiszúrni, nekem se esne jól.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem a torkán dugom le az ujjam.
Csak így oldalról beteszem az állkapcsa közé, és mikor becsukja őőrülten meglepődik, hogy van ott valami :D :D
Csuda édes fejet vág a lelkem. Úgy néz rám, hogy "te hülye vagy bakker?".
2017. dec. 15. 14:39
9/17 anonim válasza:
Hát lehet nem is áll távol az igazságtól ha ilyeneket csinálsz :D
10/17 anonim válasza:
Én is szoktam,meg ha kinn felejti a nyelvét, akkor azt is megfogom 😀😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!