Ti hogy szoktatok becserkészni Titákat?
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 15:36
1/10 anonim válasza:
Oda megyek hozzá és megkérdezem: Szia Tita! Van gazdád? xD
2/10 anonim válasza:
Kirakok egy kis eledelt, és íjpuskával várom, míg egy előbukkan.
3/10 anonim válasza:
sehogy. van 3 cicám, valamint a barátoméknál és a mamáméknál is. ők ismernek, őket szoktam simogatni,szeretgetni.
más macskáját nem szoktam magamhoz édesgetni. bennem is felmegy a pumpa, amikor látom,hogy vadidegen kölykök ciccegnek a cicáimnak .
persze ha mondjuk ismerősöknél vagyok és van cicájuk, akkor meg szoktam simogatni azokat is. de ha megyek az utcán és látok egy cicát, max rámosolygok, de nem kezdem el molesztálni.
5/10 anonim válasza:
Titák??? Nekem a kolléganőm Tita, ez a beceneve. Becserkészni nem szoktam, simán odamegyek hozzá, köszönök neki, és beszélek vele. Miért kéne becserkésznem?
6/10 anonim válasza:
Leguggolok és a kezemmel úgy csinálok mint ha valamit adnák neki. Ha szelíd akkor odajön és már simogatom is.
8/10 anonim válasza:
Én is szeretem a makkákat. Hívni szoktam hogy titne-e-e. Vagy medig úgy hogy macskane-e-e.
9/10 anonim válasza:
Úgy szoktam becserkészni, hogy szólok neki: titt-titt, gyere tituskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!