Hogy hívják a cicátokat? Van beceneve? Ha igen, hogy szoktátok őt becézni?
Csak kíváncsi vagyok, ki milyen nevet adott a kedvencének és hogy vajon más is gügyörészik-e a macskuszának rajtam kívül. :) Szívesen olvasnék itt neveket és beceneveket. :)
Persze csak ha van kedvetek megosztani. ^_^
Egy 4 éves ivartalanított, éjfekete kandúr cicám van, gyönyörű borostyán sárga szemekkel, aki a Merlin névre hallgat. :)
Szinte csak becézni szoktam. :D
Merlinci, Merdzsó, Merle, Prüntyi, Prüntyögő, Úrfi, Merlinszító, Mörl, Dagi.
No meg a szokásos becézések; kincsem, szépségem, édesem és a többi. :D Néha csodálom, hogy még hallgat a rendes nevére. :)
A mi cicánk vörös kandúr. A kiskönyvében Ciló a neve. Én Juckó, Jucók, Jucpuc, Cilomiló, Cicmic -nek hívom. És mindegyikre hallgat :D
Imádom ^^
4 hónapos hamuszürke kandúr.
Gáspárnak hívják, de főleg Gazsizni és Gizmózni szoktam. Gazsibogyó, Gazsó, Gerdzsó, amit éppen kitalálok. (több beceneve van, mint a páromnak :D )
4 cicánk van.
1.: Pamacs : fehér, aranysárga szemű 4 hónapos félperzsa kandúr
( Pami, Fehérke, Hófehérke, Gömböc, Dagika, Pumucs )
2.: Coffee : lila, narancssárga szemű 4 és fél hónapos brit keverék lány
(Toffefee, Puhácska, Cukorka, Cukika, Dagi, Ducik)
3.: Vöry : vörös, sárga szemű 4 és fél hónapos brit keverék fiú, Coffee testvére
(Vöryke, Oroszlánka, Puhika, Cuki)
4.: Marcipán : 2 hónapos vörös-fehér kandúr
(Marci, Marcika, Rosszcsont, Pindurka, Picuri, Picurka)
Mind nagyon cukik, rengeteget dorombolnak, bújnak, játszanak és persze képesek órákon keresztül aludni nappal is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!