Hogy hívják a cicátokat? Van beceneve? Ha igen, hogy szoktátok őt becézni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, ki milyen nevet adott a kedvencének és hogy vajon más is gügyörészik-e a macskuszának rajtam kívül. :) Szívesen olvasnék itt neveket és beceneveket. :)
Persze csak ha van kedvetek megosztani. ^_^
2015. szept. 11. 12:22
11/18 anonim válasza:
Cicmic (pihe-puha kis qrva), Poci (csak szimplán Poci), Trixi-Mixi (Trixi, Tüncimünci, Tündérbogár).
12/18 anonim válasza:
Egy nagytestű csíkos macsekom van Felix és egy gyönyörű ezüst szürke orosz kék kislány cicánk,Kitti. De senki nem így hívja a kandúrt, hogy Felix XD Mancs,mancsos mancs, kismacska, betyár, lomha manó, őzike és egyéb ilyen megszólításban XD Kittit néha szoktam hívni bubu babának, hisztis mirtilnek, tündérbogyókámnak, édes puszedli...stb XD Vagy pumpusnak
13/18 anonim válasza:
Diego - Digi. És a húgom Döginek is hívja xp
Alex - nyuszi, nyuszkó (mert olyan nyúl lábai vannak :D)
14/18 anonim válasza:
Bobafet 3 éves ekte kandúr cicám:-) vagy temő ,Ponty,Timó,Bobo, Totó, Kenõmájasxd
15/18 anonim válasza:
Az igazi neve Mandula, de csak a cicára hallgat. Szoktam neki gügyörészni, mert imádnivaló, Mandus, Mandini, Nyuszi, Nyunya, Cini, Cincó-nak becézem.
16/18 anonim válasza:
Látom régi kérdés de azért válaszolok 😉 2 brit rövidszőrű cicánk van, Kufi ( ahogy becézzük : Kufó, Kuf-Kuf, Kuffandúr, Kufóka, ja és ő lány cica😃 ennek a névválasztásnak komoly sztorija van... a másik kandúr, őt Tabinak (Tabó, Tabletta, Tablettácska, Tabika) közös nevük a rossz disznó, alkalom adtán használom 😃 ez utóbbit a kinti kutyákra szintúgy vonatkozik!!
17/18 anonim válasza:
A volt, 16 éves cicámat Cirminek hívtuk, és Miminek becéztük. :)
18/18 anonim válasza:
Mirci:Mircike,Mircó
Menta:Mentuci,Mint (angolul a Menta)
Masni:Manó,Masnika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!