A macskámnak már 1 hónapja hasmenése van, teljesen egészséges semmi baja nincsen, csak amit megeszik ki is adja. Segítség?
Kiírja a kérdést, kap egy csomó, egyhangú választ, és majd valamikor a délután folyamán, mikor hazaért a napköziből, benyögi, hogy a szülei befásult bunkó parasztok, és nem hajlandóak költeni a macskára.
Figyljétek meg, tuti ez lesz, már érzem.
Még neki áll feljebb, most kaptam ezt a szép levelet:
"Hazaértél az óvodából, rögtön kötözködsz a neten, anonímuszként :) Szerinted én ezt kértem? Segítséget kértem te !diót@ fszk@lap, akkor miért nem abban nyújtasz segítséget? Ha esetleg már átjutottál az első osztályon, akkor is látszik hogy mennyi az IQ-d egy ilyen válaszból. Teljesen eltér a kérdéstől, csak nem értem, miért nem fogod be a k#rv@ p0fád@t? Megtehetnéd azt is, hogy elindítod a minecraftot, vagy egy lego játékot és kockulsz napi 15 órát, másra nem hiszem hogy jó vagy."
Te tényleg beteg vagy. 1 hónapja szenved szerencsétlen állat és nem vitted orvoshoz? Most is csak végső megoldásnak gondolod, hogy dokihoz vidd?
És még neked áll feljebb, hogy tanácsot kertel, nem kritizálást?? Te tényleg ennyire hülye vagy?
Lehetne neked is hasmenésed egy hónapig, de el ne merjél vele menni orvoshoz.
Minek neked egy háziállat?? Szegény macska...nem vagy te normális
Én felajánlottam, hogy elviszem az állatot orvoshoz, engem is leköcsögözött meg minden. Rosszul is érzem magam most emiatt. Vicces, hogy nekem azt bizonygatta a levélben, hogy a macska tök egészséges, itt meg azt írja válaszban, hogy nem lehet bevinni, mert kinti macska, és különben is beteg. Tudathasadásos emberről van szó, nem tudunk segíteni sajnos. Ha elárulná a címét, továbbra is igyekeznék segíteni és eljuttatni a macskát orvoshoz.
Azt írja, segítséget vár, nem kioktatást. Mégis mivel tudnánk segíteni azon kívül, hogy tizenakárhányan elmondtuk, hogy vigye állatorvoshoz? Próbálkozzunk a távgyógyítással?
Hát nem tudom hogy vagy vele, de szerintem ha te fosnál egy hónapja folyamatosan, akkor már rég elmentél volna orvoshoz.
A macskád erre nem képes, te vállaltál érte felelősséget,neked kell elvinni orvoshoz.
Ha nem vagy rá képes, akkor keres neki normális gazdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!