Mi baja lehet a cicámnak?
Van egy 6 hónapos fiú cicám és nagyon aggódom érte.
Megkapta a kötelező oltásokat + egy vitamin koktélt is, leukémia elleni oltást is kapott és 1 hónapja ivartalanítva is lett.
Az utóbbi 2 hónapban azt vettem észre, hogy egyre hisztisebb. Csak úgy véletlenszerűen nyávog hosszasan, sétálgatás közben. Ez újabban kiegészült azzal, hogy már nem szereti, ha felveszem a kezembe, akkor is elkezd nyávogni. Néha vakarja a fülét is és rázza a fejét, ami tipikusan fülatkás tünet, de 2x voltunk vele állatorvosnál és mind a 2x tisztának találta a fülét (és más betegségre utaló dolgot sem talált).
Ennek ellenére én aggódom érte, mert sokszor van, hogy tesz 1-2 olyan lépést, mintha részeg lenne, vagy megcsúszik 1-1 bútoron, de ez lehet amiatt is, hogy csak szimplán béna... nem tudom :) A héten elviszem egy másik állatorvoshoz is, hogy nézze meg, mert már nem tudom, hogy mit gondoljak. A fogváltás már rendben lezajlott, amiatt nem lehet nyűgös. Egyébként étvágya van, játékos is, talán kicsit többet alszik mostanában, de mást nem vettem észre.
Érdekelne a véleményetek, hogy mire számítsak, vagy megnyugodjak-e addig amíg nem tudok elmenni vele állatorvoshoz.
A leírtak alapján olyan, mintha az egyensúlyozó rendszerével lenne baj, tehát a belső fül környékén. Ez a megingásokat és a többi tünetet is magyarázná.
Vidd másik, jól felszerelt állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!