Mi lehet a baja a cicámnak? Vérkép rendben Nem eszik Ma már alig akart megmozdulni.
Nagyon szeretheted, ez annyira aranyos.
A mi macskáink is hánytak 3-4 napig sárgásat. Hordtuk mindennap injekcióra, infúzióra őket, ezután elmúlt pár nap alatt.
A doki azt mondta, hogy valami vírusos megbetegedés.
Írod, hogy nincs szobanövény. Gondold át, hogy mi az, amit esetleg elérhetett a lakásban és megkóstolhatott. Az enyém egyszer újhagyma zöldjéből evett és hányt. Nem láttam, csak utólag sakkoztam ki. Tisztítószer? De azt nem hiszem, hogy megkóstolná. Mosogatószer, mosogatólé? Rokonom hajtott fel tévedésből egy pohár olyan vizet, amiben mosogatólé volt, és habosat hányt.
Csak találgatok, elnézést.
Inni iszik? Tudsz esetleg fecskendőből adni neki vizet? Valami magas víztartalmú ételt, konzervjét a kezedről kínálni? Pár falatot hátha lenyal.
Jó fáradt vagyok, most látom, hogy tegnapi a kérdés.
Mit mondtak a kórházban? Jobban van?
Ennek nagyon örülök, hogy jól van! A sárgás-habos hányadékra általában azt szokták mondani, hogy gyomorsav okozza. Reméljük Neki is “csak” ennyi baja volt!
További sok szép cicás éveket Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!