Kutyának/macskának lehet adni pacalt nyersen?
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 19:04
1/8 anonim válasza:
Én nem adnék, de mivel a pacal marhahús, elvben nem fertőz, viszont különösen a macska nagyon nehezen emésztené meg, talán még bele is betegedne.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam mert vannak ott kóbor macskák és most ez van itthon. De akkor majd holnap veszek mást, ha ez nem jó... Mi a jó?
2017. nov. 21. 19:16
3/8 A kérdező kommentje:
Itt*
2017. nov. 21. 19:17
5/8 anonim válasza:
Bármi jó, kivéve disznó és vaddisznó. Ezeket tilos nyersen adni.
6/8 anonim válasza:
Párizsit, meg hasonló szemetet ne vegyél, semmi tápértéke, viszont tele van sóval és tartósítőszerrel.
Ha veszel száraz tápot, az sokáig elég, viszont ahhoz víznek mindig kell lennie nekik.
7/8 anonim válasza:
Szerintem vegyél inkább tápot, nem fogsz belehalni, vannak olcsóbbak is, aminek nem is olyan rossz a tápértéke.
8/8 anonim válasza:
Nem mert a kóbor állatoknak is előbb megfőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!