Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska nem tud szeretni?

A macska nem tud szeretni?

Figyelt kérdés
Pár oldalon azt olvastam, hogy ők csak azért bújnak hozzád, hogy megjelöljenek téged, hogy a tulajdonuk vagy. És azért dorombolnak mert éhesek, vagy azért, mert levezetik a stresszt. Illetve azt is olvastam, hogy nem szeretik a simogatást, csak eltűrik. L
2017. nov. 16. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a macskától függ miden macska más és más minthogy mi emberek is mások vagyunk nem egyformán szeretünk ez egyedfüggő nekem több macskám is volt valamelyiket kizárólag az evés érdekelte és volt olyan is amelyik alig várta ,hogy hazaérjek és hozzám bújhasson
2017. nov. 17. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem tudják ,hogy egy macska is nagyon hálás lény tud lenni. (Nekem mindkét cicám, mentett cica.) Mert a legtöbben nem látnak a dolgok mögé. Ha együtt élsz egy házban,egy háztartásban a macskáddal lesz egy kötődés. Kialakul,ha megérdemled. Hisz olyanok mint a gyerekek,akik sosem nőnek fel. És azért nap mint nap egy cica van veled, a dolgok mögé lehet látni, hogy mennyire hálásak, mennyi szeretetet tudnak adni, és mennyire mókásak. Azok akik kinti cicák és csak enni járnak haza, néha néha kapnak egy simit, vagy megse lehet fogni őket.Természetesen ezért nem alakul ki semmi az emberekben a macska iránt. Semlegesség vagy esetleg nem szeretik őket, mert nem azonnal hódolnak be neked. Türelem kell hozzá, és megértés, szeretet,gondoskodás... és még sorolhatnám. Én régen kutyapárti voltam, és fogalmam sincs hogy de macskapárti lettem teljesen. Az én cicáim egy érdekes egy személyiségek, néha kiszámíthatatlanok, de pont olyanok mint én, és ez nagyon tetszik.
2017. nov. 17. 16:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Enis regen nagyon kutyás voltam , de fura módon ez teljesen elmúlt. Persze szeretem őket, de a macska és mindenem
2017. nov. 17. 20:48
 14/14 anonim válasza:
Hát... nekem van macskám, imádom, a szemem fénye, és borzasztóan hiányzik, ha nincs velem. Két éves múlt. De szerintem a ragaszkodás és a szerelem nem kölcsönös :D (egyik családtagom esetében sem) Ő nem szereti, ha simogatják, sose kéri, eltűrni is csak ímmel-ámmal, aztán jelzi (harap egyet, de nem fájdalmasat, csak jelzésértékűt), hogy hagyjuk már békén. Sokat dörgölődzik, de csak azért, hogy kifejezze, hogy az adott személy az az övé. Néha velünk alszik, de azért, mert fázik, szóval csak télen. Ölbe ritkán fekszik, akkor, ha betegek vagyunk vagy lelkileg eléggé lestrapáltak. Akkor odafekszik, de soha máskor, de ezt teljesen egyértelműen azért teszi, mert érdekében áll, hogy a kajaadó és az almozó egyén jól legyen, különben még a végén ő nem kap kaját. Szóval eléggé kis haszonleső. De egyébként fenemód okos macska létére. Én így is imádom, és még mindig töretlenül bízom benne, hogy kinövi ezt és - ha más nem - öregkorára ugyanúgy szeretni fog, ahogyan én őt. és le nem cserélném másik macskára :D
2017. nov. 20. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!