A ti macskátok is csinál ilyet?
Kedves Barbar testvereim,
Valamikor az egyik macskam kapott egy pofont, mert az agyamba vizelt. Mai napig szegyenlem magam, hogy ilyen primitiv voltam. A macskaknal gyakori a veseko (foleg a himeknel). Ha a macska kint vagy bent (alom-on) kinlodva probal vizelni akkor nagy baj van !(VESEKO)
Allitolag az ilyesmi nagy fajdalmakkal jar, a macska remenykedik, hogy az "okos-gazdi" segiteni fog, es jelez neked az agyadban.
( A valasz a BUNKO-TOL egy pofon) Az egyik macskam fajdalmaban fel-mereven a szonyegen fekudt. Azonnal szaladtam az orvoshoz aki elaltatta, es rogton "operalta". Allat-tartas feleloseggel jar, es penzbe kerul.Az egyik cicus tobb mint ezer dollarba kerult.Ha nincs ra penzed el kell altatni !!!!!
"Minden rendben"- hat ez nem is olyan ecceru....:-)))
Az egyik allat-buvesz azt mondta, hogy a macska allergias, es ketten ki kell talaljuk, hogy mi a baja (csak 100$-ba kerult).
Szerencsem volt, mert beugrott , hogy mitol allergias...
A kovetkezo latogatas-kor kerdezte, hogy mitol allergias? erre azt mondtam, hogy 300 dollarert megtanitom a titokra...:-)
Teljesen felesleges a macskát fejbe verni, főleg utólag, amint látod, semmit nem lehet elérni vele.
Az én macskám egyszer piszkított a szoba közepére, és akkor teljesen egyértelmű volt, hogy bosszút akart állni és fel akarta hívni magára a figyelmet, mert előzőleg kénytelen voltam szokatlanul hosszú időre magára hagyni, és amikor hazaértem, akkor sem tudtam vele foglalkozni.
Gondolkozz el, nem történt-e valami változás az utóbbi időben, ami kellemetlenül érinthette a macskádat. Pl új családtag, más napirend, de akár egy új öblítő is zavarhatja. A kanapét nagyon alaposan ki kell tisztítani, hogy még véletlenül se érezhesse meg rajta a szagot, mert akkor újra oda fog menni. Utólag már semmi értelme nevelni. Ha rajtakapod, akkor meg kapd fel, és vidd az alomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!