A cicák számára nagyon fájdalmas a vérvétel?
Lehet, hogy vérvételre kell vinnem az idős cicámat, holnap telefonálok a dokinak, de már említette, hogyha nem javulnak a dolgok, akkor vérvételre lesz szükség.
Annyit mondott, hogy az nagyobb procedúra a cica számára is... Nagyon féltem őt. :( Fájni fog neki?
Előre is nagyon köszönöm!
Ha megkèrdezel pàr embert , hogy fàj-e a vèrvètel , mindenki màst mond. Valakinek nagyon fàj , valakinek egyàltalàn...
Szerintem àllatoknàl is ez van. Viszont inkàbb fàjjon neki 1-2 percig , mint ne vegyenek tőle vèrt és 2 hèt múlva meg megdöglik mert van vele valami.
Nem fájdalmas, hanem sokkal inkább félelmetes számára, hogy idegen helyen van, hogy leborotválják egy kis részen a lábán a bundát, lefogják, nem szabad mozdulnia addig.
A tűszúrást persze érzi, de ezt még embernél sem nevezném fájdalomnak, az állatoknak pedig magasabb a fájdalomküszöbük. Inkább a félelem, stressz, ami rossz lesz neki.
Köszönjük, túl vagyunk rajta! :)
Nagyon ügyes volt, meg sem mukkant, de jól le is fogták szegénykémet,- persze tudom, ilyenkor így kell- megvolt ijedve.
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!