Rendbe fog jönni valaha?
Figyelt kérdés
Szeretett macskánk a nagy viharban kiszökött a házból, majd este visszajött és minden gond nélkül elvolt a házban. Reggel észrevettük hogy dülöngél, nem tudja koordinálni magát, nem lát az egyik szemére. Elvittük orvoshoz aki megállapította, hogy szélütést kapott és 3 helyen nagy ütés nyomát találta a fején. Szegényt nem lehet azóta kiengedni, nem is tudja még most se korrigálni magát teljesen, elfelejtett enni is, magától nem eszik csak ha fecskendővel a szájába nyomjuk a pépet. Az orvos tudatta velünk, hogy olyan mint régen már soha nem lesz, de meddig javulhat a helyzete? Örökké ilyen kis elesett marad és ha már ki kell engedni mert minden áron menni akar és szenved bent akkor meg fogja tudni magát védeni?2017. nov. 4. 17:30
11/12 anonim válasza:
7-es vagyok. A joghurttól nem fog erőre kapni. Amit linkeltem speciális Hill's A/D konzerv azt lehet hígítani és fecskendővel adni, mi is így mentettünk meg egy haldokló kölyök kutyát. A Calopet pasztát is szerintem lehet hígítani. Ezek extra energia tartalmú speciális kaják, beteg, legyengült cicáknak/kutyáknak.
12/12 anonim válasza:
Én meg a másik vagyok. Egyszer pisilt?! Ez ijesztő! Mit mondott rá az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!