Középtengelyes ablakra hogy tudnék macskahálót felszerelni?
Figyelt kérdés
Bárkinek bármi tipp? Vagy hogy tudnám megoldani hogy cicabiztos legyen?
Ilyen régi fajta nagy középtengelyes fakeretes ablakot kell elképzelni, aminek függőlegesen van a tengelye, és ugy forog rajta körbe, tehát ha kinyitom egyik fele kifele "lóg" a házból, a másik befele.
2017. okt. 27. 20:16
1/2 anonim válasza:
Ilyen ablaknál láttam olyan rácsot, amelyikben ki tudott fordulni az ablak. Még alul a cica heverészni is tudott ablakon kívül.
2/2 anonim válasza:
Hálót szerintem sehogy. Ha kívülről fogja be az ablakot (ami műszakilag nem elképzelhető), de lényeg, ha kilóg, és beleül a macska és kiszakad, akkor mi lesz?
Egyébként szerintem erre nem lehet, valószínűleg az elsőnek van igaza a ráccsal. Biztonságosabb is. De azt is úgy kell, hogy ne potyogjon ki belőle a macska.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!