Szerintetek vemhes lehet a cicám?
Sziasztok!
április 14.-én született a macskám tehát most töltötte a 6 hónapot. Nagyon megnőtt az étvágya, pedig nem valami nagy evős macska inkább otthagyja a kaját, de most mindent megeszik amit adok neki és a hasa is eléggé kigömbölyödött.
Nagyon nem szeretném, ha vemhes lenne, mert jövőhónapban megyünk ivartalanításra.
Egyébként nem vettem észre, hogy tüzelt volna, bár nem is tudom milyen az, mert még sose volt lány macskám.
Az elmúlt hetekben inkább bent aludt egész nap, de most állandóan kint van. Éjszaka nem tud kimenni.
Válaszotokat előre is köszönöm
Elképzelhető, bár kicsit korai.
A tüzelés általában nyávogással, érdekes hangok kiadásával és úgy általában megváltozott viselkedéssel jár.
Az ivartalanítást vemhesen is el lehet végezni, de jó lenne minél hamarabb cselekedni, mert a vemhesség csupán 8 hétig tart macskák esetében.
Az étvágya amiatt is megnőhetett, mert most van növésben, a hasa pedig azért lehet gömbölyű, mert sokat eszik. A cicák 4-5 hónaposan cserélik a fogukat, ez is okozhatta, hogy eddig nem volt nagy evő.
Volt féreghajtva a cicád? Ha nem, mindenképp féreghajtózd, mert a kigömbölyödött has erre is utalhat!
6 hónaposnak korai, októbernek késői.
Észerevetted volna, ha tüzelt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!