Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintem vemhes a cicám....

Szerintem vemhes a cicám. Ilyenkor mivel etessem? Milyen táppal. Ö az első cicám. Kinti.

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 21:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is voltak kiscicáim a parvo vírus elvitte őket. 😔😔😔 Amugy nehezen hiszem hogy terhes ilyen korán. Szerintem csak elhízta az alakját. A kérdésedre egyébként tápanyagban gazdak eledelekkel kimondottan terhes kismamacicáknak. Vagy pl tojással. Vagy ugyanazzal mint eddig csak adj neki többet.
2017. febr. 3. 21:54
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Ivartalanítás nem jutott eszedbe ha kinti nőstény macskád van? A kölyköknek nem fogsz gazdát találni, rengeteg a gazdátlan kiscica...Évente 2szer minimum elleni fog. Még most is meg lehet műttetni.

Egyébként van direkt vemhes/szoptatós cicáknak való táp, olyat kell adni neki.

2017. febr. 3. 21:58
 3/19 anonim ***** válasza:
1%
Nah második válaszoló te okostojás én nem azt írtam? Mi?
2017. febr. 3. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
11%

2es a macska fial a tehén kecske juh ellik...de mindeggy...késö màr az ivartalanìtàs.

Kérdező: hacsaknem túltenyésztett fajtatiszta macska akkor nagyon nem kell sokat foglalkozni az etetéssel, többet és minőségibbet adj neki...Macskàk évezredek óta önàllóan bonyolítják le a vemhességet sokszor a falusi macskàkról akkor derűlt ki, hogy fialni fognak amikor màr utolsó hetekben jàrtak.

2017. febr. 3. 22:09
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor több kaját adok. Tegnap láttam párzani. Innen gondolom. A rákos patak mentjén találtam ici piciként nyáron, szerintem bedobták a patakba öket. Ö meg menekült valahogy, nem vok cicás, de haza hoztam. Imádom.
2017. febr. 3. 22:10
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
A mindegy meg 1 gy, ha már az okoskodásnál tartunk... Nem, nem késő az ivartalanítás, vemhesség alatt is el lehet végezni. Nem a macska fajtájától függ, hogy mivel kell etetni, attól, hogy te a múlt századi felfogásod szerint jó a moslék is a macskának, még nem lesz igazad.
2017. febr. 3. 22:13
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Kedves 50%os válaszoló, nem csak a 2 filléres tescos tápok léteznek ám... Nyilván azokban semmi hasznos nincsen, de elárulom hogy vannak olyan tápok is, amiben minden szükséges tápanyag megtalálható. Ha nem vagy képben a témában, miért akarsz nagyon okosnak tűnni?

Kérdező: Ez nem felelős állattartás. Tele vannak a menhelyek macskákkal, tehát nem kéne hagyni, hogy elljen a macskád. Mit fogsz kezdeni évi 2 alom kismacskával? Ha tényleg imádod, akkor elviszed orvoshoz minél előbb.

2017. febr. 3. 22:31
 8/19 A kérdező kommentje:
Oltattam fülatkákból ki kezeltettem, féreg stb. De azt hittem hogy csak jó időbe párzanak
2017. febr. 3. 22:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor párosodnak és 2 hónap múlva jönnek a kiscicák.
2017. febr. 3. 22:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Tápot irjatok lécci mááá .kihordja
2017. febr. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!