Mit tegyek ha a kutyám első rálátásra férges? Kis búzaszem alakú barna valamik vannak a fenekén. Szerintem féreg lárvák lehetnek. Nem tudom, hogy mit tegyek.
Keress a kutyádnak új gazdát, ha ennyire fogyatékos vagy!
"Mit tegyek?" Ha férges egy kutya, akkor féregteleníteni szokták, de nem tudom, toszd seggbe, hátha az is használ.
Vagy vidd el állatorvoshoz. Ezt a 4et tudom tanácsolni.
adtam neki fokhagymát is, de nem tudom, hogy használni fog-e...hány féregtelelítő tablettát kell neki adni??
2. Aki ilyen kedves kommenteket ír, hogy :"toszd seggbe" annak azt üzenem, hogy befoghatja a pofáját!! :D
Értettem, Főnök! Kérek engedélyt hallgatni! :D
Ne haragudj, jó nagy paraszt voltam. Felkúrtam valamin az agyam, és rajtad vezettem le, elég primitív vagyok.. :/
Amúgy hogy hányat kell adni neki féreghajtóból, az attól függ mekkora a kutya és milyen a tabletta. :)
3-as voltam
pontosabban HÁNY KILÓS a kutya. állatpatikában ezt megmondod és már meg is kapod a megfelelő tablettát.
a férges kutya húzni szokta a földön a fenekét, magyarán ülve halad.
megmondom őszintén ez a maxi amit én férges kutyánál tapasztaltam a tiednek vagy nagyon eldurvult állapota van, vagy lehet nem is az.
tanácsos volna talán az állatorvost megkérdezni ha személyesen nem is de legalább telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!