Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám vemhes mit adjak neki?

A cicám vemhes mit adjak neki?

Figyelt kérdés
A cicám vemhes lett és teljesen kétségbe vagyok esve hogy nem leszek túl jó gondozója! Azt se tudom mit kell csinálni! Mit adjak neki?? Enni? Inni? Milyen hely lenne jó neki? Kb. mikor fognak megszületni a kiscicák? Azokat mikor lehet megfogni!? Ha éppen fial a macskám hogyan segítsek neki? Tudom ivartalanítani kellett volna de az egész olyan hirtelen jött! Én úgy olvastam ilyenkor még nem lehet vemhes egy macska még elég kicsinek tűnt nekem ahoz! De elvittük orvoshoz és úgytűnik mégis! SOS! Lehet ha nem is érdemel meg engem egy macska?

2017. aug. 3. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kaja mnt eddig, max többet fog enni (konzerv, táp) inni vizet! Mikor szül? Passz... Nem tudom mióta vemhes. A szülésre ált elvonulnak, nem szokott gond lenni. Ha megfial keresd meg a kicsiket, ha gond van állatorvos. Taperolni ne taperold. Majd idővel. Ha a szüléshez nem bújik el az anyamacska az jobb. Ha gond adódna dokit hívj.
2017. aug. 3. 10:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Azt megtudná mondani valaki hány hónapig vemhes a macska? Kb.?
2017. aug. 3. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
58-66 nap
2017. aug. 3. 10:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm megkönnyebbültem!
2017. aug. 3. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:

63-65 napig vemhes a macska.

Vegyél neki jobb minőségi konzervet és folyton növeld a konzerv mennyiségét.Az ellésnél nem mindig tudsz segiteni mert lehet hogy elmegy valahova(nekem az egyik a szomszéd padlásán fialt)a másik az előre készítet helyén.Az ötödik héttől szemmel láthatóan megnő a pocakja.De bármi komplikáció adodhat az ellés alatt ilydnkor neked kell közbe lépni.

[link]

Sokat segit ez a cikk

2017. aug. 3. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Kaja ugyan az csak többet eszik.

Asszem 28nap a vemhesség.

Az enyimék a vége felé már elkezdenek keresgélni helyet,aztán valahol ahol megfelel ott fészkelődnek aztán szülnek.

Abban nem tudsz segiteni max figyeled.

Ha van esetleg halott kicsi akkor azt vedd ki.

Utána vihetsz neki inni,de egyből nem biztos hogy el fog onnan jönni,ezért vidd oda.

2017. aug. 3. 10:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vemhesen is lehet ivartalanítani. Inkább ivartalaníttasd, ha még lehet, mivel írtad, hogy nagyon nem értesz hozzá. Mindenkinek jobb lesz, és feleslegesen sem szaporítasz (akkor is annak számít, ha nem te akartad, hogy kicsik legyenek).
2017. aug. 3. 10:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok!
2017. aug. 3. 10:42
 9/13 dellfil ***** válasza:

A macska vemhességének időtartama 58-71 nap, legtöbbször 63. és a 66. nap közé esik.

Ebből:

[link]

dellfil

2017. aug. 3. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeeintem is vidd el ivartalanítani. Ha még magyon fiatal a macskád lehet ki sem tudja hordani őkwt
2017. aug. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!