Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretnék hosszú szőrű macskát...

Szeretnék hosszú szőrű macskát, melyik az a fajta amelyik nem drága és hosszú szőrü?

Figyelt kérdés

2017. okt. 16. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a maine coon a vilag egyik legjobb hosszu szoru macskaja, bar asszem sajna eleg draga pontosan nem tudom mennyi de a mienket ugy talaltam meg
2017. okt. 16. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
perzsa macska
2017. okt. 16. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A menhelyi. Fogadj be egy szép hosszú szőrű cicát.
2017. okt. 16. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű hosszú szőrű cicák vannak menhelyeken. Kölykök is. Ha nincs konkrét elképzelésed a fajtáról, és nem akarsz sokat költeni, akkor a legjobb, ha közülük választasz. Egy "olcsó" fajtatiszta macska sosem jó választás.
2017. okt. 16. 23:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben,megnézem a közelben lévő menhelyeket.A két éves házi cicám is utcáról mentett cica.
2017. okt. 17. 04:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mentett cicát vegyél magadhoz légyszi. Olyan sokan várnak új otthonra, gazdira.
2017. okt. 17. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
az en menhelyi cicam Rudolph gyonyoru csikos , hatalmas hosszu farku es hosszu szoru. 4 honaposan jot hozzank mar 7 kg bent tartjuk es imadnivalo. a menhelyen sok hosszuszoru is van. a main Coon gyonyoru de draga, es az en Rudim pl hasonlit is hozza csak kisebb.
2017. nov. 3. 09:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a közeli menhelyeket,azt mondták ritka a hosszú szőrű macska, kb egy évben 1x van.4ből egy helyen van pont most,de beteg.
2017. nov. 4. 04:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem drága? Mennyi a drága?

Egy fajtatiszta cica ára a 100.000 Ft-nál kezdődik, és ez mehet akár 200.000-ig is. :) Nem azért ennyi mert fajtatiszta, hanem mert normálisan van tartva, egészséges, és jól nevelt. Ha ez neked drága, akkor marad a menhely, vagy esetleg még szaporítókat támogathatsz, akik törzskönyv nélkül adnak majd el neked jó pénzért beteg, bolhás kiscicákat, minél fiatalabb korukban. :)

2017. dec. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!