Miért emelkedett,1 hónap alatt, ennyit az ára?
3 cicám van, ezért igyekszem gazdaságosan vásárolni. A Spar macskaalmot vettem eddig, ami 199Ft-ba került, és a minősége vetekszik a Katzoréval, aminek 2x annyi az ára.
Hetente kb. 10-15L elfogy.
2 hete még 199Ft-ért vettem a Spar almot, a mult héten már 249Ft-ba került. Ezt még elfogadtam. Ma is szerettem volna vásárolni kettőt, de a pénztárnál derült ki, hogy az elmúlt 1 hétben, rátettek még egy 100-ast, tehát már 349Ft. Eléggé felháborodtam, és ott is hagytam az árut.
Esetleg tud valaki olyan almot, ami viszonylag jó minőségű és 300Ft alatt van az ára?
(Tesco alom kizárva)
Azt hiszem Auchanban van olcsón. Az ára valószinűleg azért emelkedett mert elég sokan vettéké, ilyenkor mindig nagyon felviszik. (mint ahogy mindig az akciós ami nem fogy)
Ha egyéb kérdésed lenne cicákról (mivel látom 3 is van neked) etetéssel, ivartalanítással, neveléssel, állatorvosokkal, cica-lélekkel kapcsolatban, minden nap reggel 7től este 9ig elérsz a 06-20-588-4635-ön, ha sürgős akkor időn kívül is (pl ügyeletet keresed) minden segítségem ingyenes. Szívből csinálom és időm is van:)
Nigra
Kszi, de a legközelebbi Auchan, 45 percnyire van tőlem, kocsim pedig nincsen.
Mindhárman túl vannak már az ivartalanításon.
Egyiküknek szeretnék új othont találni, mert eredetileg 2 volt, de ezt a harmadikat is kidobta valaki, és minden emberhez odament az utcán. Ígyhát megsajnáltam, és haza hoztam.
Esetleg ebben is tudnál segíteni?
3-4 év körüli fekete ivartalanított kandúr.
Kedves második hsz!
Köszönöm, de a Spar alom is összeállt rendesen, bár a színe nem változott meg. Sajnos ennyi pénzem nincs ilyesmire.
Az enyémek nem kényesek. Lehet, hogy azért, mert mindhárom az utcáról költözött hozzám.
Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok velük, ilyen téren, bár ez lehet, hogy nevelés kérdése.
Utálatos egy kereskedelmi fogás ez, és kivétel nélkül mindegyik cég megcsinálja ezt.
Ha látják, hogy az alacsony árú X terméket rendszeresen viszik, elkezdik felvinni az árát hasonló értékre, ami a nem saját márkásoké is.
Ha nem viszik majd ezmiatt, lejjebb fogják vinni valamivel, de annyi sosem lesz, mint kezdetben volt.
300Ftnál olcsóbban nem látom esélyét hogy találj, sorry..:(
3-4 év körüli fekete ivartalanított kandúr vettem! :) Már indul is a gazdikeresés. Annyit még, légyszi, hogy települést, hogy hol laksz, hogy egyszerűbb legyen a keresés, meg ha van e-mail címed, hogy tudjalak értesíteni. Írd meg privátban nyugodtan
Nigra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!