A macskák mennyire bírják az utazást, ha kölyökkortól kezdve szoktatva vannak?
Egyetemista vagyok, havi 2-3x hazautazom pár napra.
Szeretnék venni egy cicát. Hazalátogatáskor őt is hoznám magammal, nem szívesen hagynám egyedül 2 napra sem.
Meg tudja szokni, vagy nagyon fogja utálni?
Eloszor megkerdeznem az otthoniakat, hogy hazavihetem-e a cicat, es lehet-e bent, velem, sohasem kint (lehet, hogy valaki az otthoniak kozul nem akarna, hogy benti cica legyen)
En menhelyrol vennek ki cicat, es ivartalanittatnam nindenekelott.
Az elso utazas elott hozzaszoktatnam a hamhoz es a porazhoz (csak a biztonsag kedveert...)
Kulon figyelmet szentelnek az oltasaira (veszettseg, parvo, stb)
Ha vonattal utazol, hozza kell szoknia egy hordozohoz. Ha kocsival, akkor is biztonsagosabb a hordozoban, de, ha eleg jol viselkedik, akkor ham+poraz, bekotve az uleshez, hogy egy hirtelen fekezesnel ne repuljon ki a szelvedon, siman utazhat - az enyemek szeretni szoktak kibamulni az ablakon, aztan meg lefekszenek aludni :)
De termeszetesen minden cica mas es mas, ki kell tapasztalnod, a tied milyen tipusu :) Ha vegkepp nem birja az utazast, panikba esik es szenved, akkor viszont kibirja 2 napig otthon, ha onetetot es onitatot feltoltve hagyod ott neki, a cica almot - ha kicsit tobb penzt aldozol ra, lehet venni ontakarito cica-wc-t, es akkor nem buz var amikor hazaerkezel, es o is mindig tiszta helyre megy a dolgat vegezni.
Mondjuk van ennel olcsobb is, de most nagyhirtelen ezt talaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!