Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák mennyire bírják az...

A macskák mennyire bírják az utazást, ha kölyökkortól kezdve szoktatva vannak?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, havi 2-3x hazautazom pár napra.

Szeretnék venni egy cicát. Hazalátogatáskor őt is hoznám magammal, nem szívesen hagynám egyedül 2 napra sem.

Meg tudja szokni, vagy nagyon fogja utálni?

2017. okt. 1. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez macska függő is, de valszeg meg fogja szokni. Én 2-3 havonta látogatom meg a családom, az egyik 5 a másik 8 órás út, és az enyém el van. Annyi, hogy én ugyan pórázon, de kiveszem a hordozobol és odafekszik mellém, mert a hordozóba bezárva nagyon nem szeret lenni.
2017. okt. 1. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meg fogja szokni, csak minél hamarabb el kell kezdeni a szoktatást. Ismerek olyan cicát, aki kifejezetten szeret autózni.
2017. okt. 2. 00:10
 3/6 anonim válasza:
En eloszor utaztattam Nemetbe magamhoz. 13 oras ut volt. Be volt zarva, minden baja volt.. De kiengedtem es megnyugodott es szepen elaludt az olemben..
2017. okt. 2. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Eloszor megkerdeznem az otthoniakat, hogy hazavihetem-e a cicat, es lehet-e bent, velem, sohasem kint (lehet, hogy valaki az otthoniak kozul nem akarna, hogy benti cica legyen)

En menhelyrol vennek ki cicat, es ivartalanittatnam nindenekelott.

Az elso utazas elott hozzaszoktatnam a hamhoz es a porazhoz (csak a biztonsag kedveert...)

Kulon figyelmet szentelnek az oltasaira (veszettseg, parvo, stb)

Ha vonattal utazol, hozza kell szoknia egy hordozohoz. Ha kocsival, akkor is biztonsagosabb a hordozoban, de, ha eleg jol viselkedik, akkor ham+poraz, bekotve az uleshez, hogy egy hirtelen fekezesnel ne repuljon ki a szelvedon, siman utazhat - az enyemek szeretni szoktak kibamulni az ablakon, aztan meg lefekszenek aludni :)

De termeszetesen minden cica mas es mas, ki kell tapasztalnod, a tied milyen tipusu :) Ha vegkepp nem birja az utazast, panikba esik es szenved, akkor viszont kibirja 2 napig otthon, ha onetetot es onitatot feltoltve hagyod ott neki, a cica almot - ha kicsit tobb penzt aldozol ra, lehet venni ontakarito cica-wc-t, es akkor nem buz var amikor hazaerkezel, es o is mindig tiszta helyre megy a dolgat vegezni.

[link]

Mondjuk van ennel olcsobb is, de most nagyhirtelen ezt talaltam.

2017. okt. 2. 02:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Az enyémnek autós hámja van, a hátsó ülésen szokott aludni. Én csak 2 órát autózok vele, ha megyek haza, de annyit kibír.
2017. okt. 2. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg tudja szokni. Láttam már olyat is aki jopper motorkerékpáron utaztatta maga előtt a benzintankon. :-D
2017. okt. 6. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!