Vad lesz? Kismacskát hozunk kertes házba egy 2 éves és egy 6 éves gyereknek. Már 5 hetesek, de még nem látta őket senki, úgy eldugta az anyacica. El merjem így hozni, hogy nincs gyerekekhez szoktatva?
Kedves 1-es.
Igen a gyerekkel (emberrel) együtt élő állatok hordoznak egészségügyi kockázatokat. A tapasztalat azonban az, hogy megfelelő körülmények között tartott (oltás, féreghajtás) állat csökkenti az orvoslátogatások számát, szignifikánsan csökkenti az allergia kialakulásának esélyét. A macskáról nem találtam szép összefoglalót, de a kutyáról igen (a források szerint a kettő nagyon hasonló) [link]
Ha a macskát nem "támadjátok le", hanem szépen bevezetitek a család életébe, akkor jó eséllyel nem lesz vad
Semmiképp nem lesz letámadva:)
A nagy ért a szóból, a kicsivel meg elbírok :)
Értem én. De mindennek van kockázata. Egy faág is megkarcolhatja, üvegbe, rozsdás vasba is beleléphet a gyerek.
Ez nem tart vissza.
Egyébként zöld praclit kaptál.
A macska körmén mindig van baci ,hiszen azzal kaparja el a xarát. Amúgy a saját köpésében fürdik meg.
Aki sterilitásban akar élni annak háziállatnak domesztosos sültcsirkét ajánlom. Normál emberi immunrendszer megküzd a fertőzésekkel és utána védett lesz .Nem kell ezt túlaggódni, egy tescos tolóskocsi fogóján több a fertőzésveszély..
A kiscicát ki kell választani, nem csak úgy odahozza valaki aztán lesz valami.Látszik rajtuk hogy vadak e vagy sem . Ha fújnak karmolnak menekülnek ,akkor ugye nem érdemes elhozni őket,vagyis sok türelemmel megszoktathatóak,de van egy rakás eleve bújós játékos kismacsek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!