Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen macskatápot ajánlanátok?

Milyen macskatápot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Pár hete szült a cicám és most rettenetesen vékony szegényem, pedig naponta 3x adok neki enni, whiskas száraztápot. Tudnátok valami jobb tápot ajánlani, amitől kicsit felhízlalhatnám? Nem akarom elhízlalni, csak hogy ne legyen ilyen vékony.

Köszönöm szépen előre is.

2010. máj. 28. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
És a jobb kaják sztem: kitekat, darling, drágábban sheba vagy gourmet.
2010. máj. 28. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Hogy a kérdésedre válaszoljak, Purina One száraztáp. Nem vészesen drága, Whiskast nem adnék neki, tele van festékkel. Az én macskámon nagyon meglátszik a változás mióta Purinát eszik, hízott is végre (előtte mindig be volt horpadva), a szőre gyönyörű, csillog. Látszik rajta, hogy egészséges.
2010. máj. 29. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha hízókúrára van szüksége akkor én mindenképpen beiktatnám a házikosztot és valami jó minőségű tápot.Én kitekat-ot adok a cicáimnak,azt nagyon szeretik.És a kecsketej is jó,én a beteg cicámnak adtam azt és nem "fosott"tőle,hanem hízott.Ja és a húskonzervet én kenyérrel adom nekik.
2010. máj. 29. 16:48
 14/14 A kérdező kommentje:

Tejet én próbáltam még nagyon régen, mert gondoltam jólvan egyefene... tudtam hogy örülni fog neki, holott azt is tudtam hogy a macskák nem bírják.... Szegényemnek mindjárt hasmenése is lett.... na azóta nem csinálok ilyen marhaságot.

Konzervet mindig kapott, jó minőségűt, de az ellés után vmiért hasmenése volt tőle, és azóta nem merek adni neki. Kutyakonzervet meg amúgy sem.....

Szerintem akkor marad a purina táp meg egy kis husi.... Remélem ettől majd kicsit erősebb lesz.

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.

2010. máj. 30. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!