Ajánlanátok olcsó macskatápot?
A szomszéd néninél van 3 cica, akiket nem etet senki, a nénihez is csak hetente 2x hoz az egyik gyereke ebédet, szóval nála még maradék sincs, amit odaadhatna nekik.
Én szoktam adni a cicáknak enni, de nem nagyon bírom már anyagilag. Ráadásul az egyik cica most ellett....
Örülnék, ha tudnátok ajánlani olyan macskaeledelt, ami tápláló, de olcsó.
Vettem már nekik párszor kutyaszalámit, de az se tart tovább 1-2 napnál...
Szóval örülnék, ha adnátok ötletet, hogy mit tudnék nekik adni, ami nem drága és jóllaknak...
Köszike!
Ha van nálatok Rossman, ott van nem tudom ,olyan közép márkájuk van, abból van 3 kg-os cicatápjuk, 300-400 Ft között szokott lenni, vagy most a tescoba van 15 db Dalmi kutyaszalámi, 1500 Ft-ért.
Vagy vegyél nekik 10 kg-os kutyatápot, az tovább tart, mert nagyobb, de mivel most fialt az egyik akkor inkább cicatáp. Vagy vegyél kimérhetőset.
Szerintem száraztáppal jönnél ki anyagilag a legolcsóbban!
Lidl-ben is lehet kapni én azzal etetem a kóbór macskákat amik a kertünk körül vertek tanyát maguknak!Amikor van pénzem veszek nekik konzervet is és egyáltalán nem soványak!Időnként csempészek a kajájukba féreghajtót is!:)
köszönöm a válaszokat, bocsi, hogy csak most reagálok, nem voltam gépközelben.
vettem nekik száraz tápot és olyan szalámit amit cicák és kutyák is ehetnek. remélem így nem lesz gáz, de a múltkor láttam az egyik cica szájában egy egeret is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!