Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történhetett a cicám szemével?

Mi történhetett a cicám szemével?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre gyakrabban ilyen a cicám szeme:

[link]

Lassan egy éves lesz, és eddig sosem volt ilyen. Ha rám nézett tiszta volt a tekintete, most meg a szemének ez a belső része teljesen ráfordul a pupillájára...Ennek ellenére aktív és vidám, de aggódom. Mi lehet ez?

2010. máj. 26. 21:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Voltunk orvosnál, azt mondta, hogy valóban a harmadik szemhéj előreeséséről van szó, amit okozhat nagy mértékű fogyás (nálunk nem ez van), vízhiány (ez sincs), vagy bármiféle arcüreg- vagy ideggyulladás. Nálunk úgy néz ki arcüreggyulladás van, mert az első kettő kizárható, ideggyulladáskor meg több tünet kellene hogy legyen. Úgyhogy most szemcseppezni kell napi kétszer Garasone szemcseppel. Csak azért írom le, hátha valaki kerül még hasonló helyzetbe. Egyelőre nem sokat javult, de nagyon rühelli szegénykém a szemcseppet....:S

2010. jún. 8. 23:21
 12/14 anonim válasza:
Szia! Jobban lett a cicád? Segített neki a szemcsepp? Az én kandúrkám is ebben szenved éppen, de a doki azt mondta majd elmúlik magától, csak nem egyszerű tétlenül várni és nézni milyen csúnyák szegényke szemei... Mivel pont úgy néz ki mint a tiéd a képen, gondoltam ha nektek bevállt az a szemcsepp, kipróbálom én is.
2011. júl. 29. 14:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, bevált, elmúlt neki tőle! :) Remélem segít nektek is!
2011. júl. 29. 22:14
 14/14 anonim válasza:
Sajnos az én kis hófehér cicámmal is ez történt most. Egyik szeme kék a másik zöld. Egy súlyos hasmenéses időszakon ment keresztül, a gyógyszert nem tudom neki beadni, már vagy 10 féle fondorlattal próbálkoztam, de azért szépen javul, viszont most meg jött a 3. szemhéj előesés. Az orvos azt mondta, hogy a kiszáradástól van, és el fog múlni. Egy hete van ez a tünet. Amúgy mozgékony huncut, nem tűnik betegnek.
2023. ápr. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!