Mi történhetett a 3 kismacskával?
10 hete született 3 aranyos kiscicánk. 4 hetes korukba hozta e a padlásról az anyuka. Nagyon szeretjük őket, mindig rohangálnak ők is hozzánk dorombolva, felmásznak az ölünkbe. Már esznek szilárd kaját is, de néha szopiznak. Az történt, hogy 2 teljes napra eltűntek! Az anyukájuk kereste mindenhol, nyávogott, mi is kerestük, körbejártuk a portánk, megnéztük mindenhol, a padláson, szomszédokat kérdeztük. És 2 teljes napig nem találtuk. Már sírtam is, hogy valami kutya bejött és elvitte, el se tudtam képzelni. És 2 nap után az egyik elég rosszul nézett ki, nagyon füves volt, de laglább hazatért! Annyira ötültünk legalább egy megmaradt! És a 3. napon mind a 3 itthon volt. Nagyon örültünk, kaptak sok tejet, itták is nagyon, de mintha sokk alatt lettek volna. Kimentem hozzájuk és szóltam nekik, hogy jöjjenek enni, és mint ha lőttem volna fegyverrel kb úgy megijedtek és kiugrottak mindenfelé a dobozból és elfutottak, pedig kedvesen hívtam őket, hogy cicc. Utána aztán odajöttek a lábamhoz félénken és aztán doromboltak. De vajon mi történt azon a 2-3 napon?
Ötletem sincs.
Valami rossz történt velük, ez biztos.
Lehet, hogy belebújtak valami bálába, amit aztán arrébbtettek, összecsomagoltak vagy valami és nehezen tudtak kijönni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!