Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szoktassam rá a kiscicá...

Hogyan szoktassam rá a kiscicákat az evésre majd? Az anyacica nem fogja elenni előlük?

Figyelt kérdés
Van 4db három és félhetes kiscicám(persze az anyacicával), és (bár tudom hogy csak 4 hetesen kell elkezdeni)tegnap ilyen nagyon pinduri(kb. hangyanagyságnyi) főtt virslivel megkínáltam őket de nem tudták mi az........Ha nem is tudják hogy mi az az étel akkor hogyan fognak átszokni rá???Az anyacica nem fogja megenni előlük mert vettünk nekik külön tálat,de mi van ha az anyamacska jön oda és eszi?
2010. máj. 26. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
HIdd el, eljön majd az idő, amikor az anyacicát fogod sajnálni, hogy egy falatot sem hagynak neki...:) Mivel még szopnak, ezért nem kell attól félned, hogy nem jutnak elég tápanyaghoz, vagy bármi bajuk lenne. Majd ha úgy érzik, elkezdenek enni, nyugodtan rakj ki nekik, és esznek amennyi jólesik!:)
2010. máj. 26. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Általáb az anya macsak elöszőr megvárja amíg a kicsik esznek,de ha külön tálban adsz nekik akkor nem lesz gond.AMúgy ha veszel pici cicáknak való kaját akkor majd aszt ehetik,azután ha már nagyobbak és nem szopiznak akkor ehetnák mindent amit akarnak, ha nem szereti úgysem eszi meg.
2010. máj. 26. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hat hetes kiscicám van. Először tejjel kínáld, mert lefetyelni könnyebb mint rágni. Tescoban vettem én kimondottan macskáknak való laktózmenteset, nem kell a drága whiskast megvenni, van olcsóbb is. Utána én alutasakos kajával folytattam, evett szépen tudta, hogy hogy kell rágni. Hidd el a tieid is tudni fogják. És sajnos nálam fordítva van, az anyamacska igenis elenné előlük, ha hagynám, külön kell etetnem őket.
2010. máj. 26. 11:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat=D

Általában ha kiírok egy kérdést nem kapok elég kielégítő választ ,de ezek most nagyon jók!!!!!Köszönöm!:)

És mindegyik sokat segített, de a 3. a legtöbbet, szóval neki duplán köszi!=D

2010. máj. 26. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én anyacicám is olyan, hogy mevárta amíg a kölyök jóllakik és utána ment enni, addig félre ült és csak nézte.Mára már a fia 2 éves és még mindig ő az első, ő eszik, majd a maradékot az anyacica.

Én azt tudom tanácsolni, ha észre veszed, hogy majd eleszi előllük a kajcsit, akkor addig válaszd el őket külön helységben, amíg esznek.

2010. máj. 26. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Ha az anyamacska mégis elenné véleményem szerint bőven elegendő külön helyiségbe elhelyezni az evés idejére az anyacicát, azért ne vidd másik településre (helységbe).

Ennyit az offról és a magyar nyelv szépségeiről.

A cicák ösztönösen fognak enni, ha már az anyacica nem tudja őket megfelelően táplálni. Tehát ettől cseppet se tarts, ha a kiscica éhes lesz, meg fogja találni, hogy hogyan egyen!

2010. máj. 26. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Off én sem azt írtam, hogy vigye el a icákat másik faluba!!!A másik helyiség azt jelenti, hogy pl az anyacica van az előtérben a kicsik meg az ajtó másik oldalán!
2010. máj. 26. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Úr isten, te azért offolsz valakit, mert kihagyott véletlen egy "i " betűt???
2010. máj. 26. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké köszi!

12:27 ne aggódj én értettem=D

De egyébként a cicák kint vannak szóval nem tudom hogy hogy tudnám szétválasztani őket....!??

2010. máj. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!