Mi lehet a baja annak a kismacskának aki napok óta nem kel fel és nem is eszik?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 20:44
21/28 anonim válasza:
A kismacska haldoklik, vagy már halott.
Érdekes egy "ember" lehet a barátnőd. Minek nekik állat, ha végignézik, hogy elpusztul, amikor lehetne segíteni rajta?
Kész csoda lenne, ha a pénteket megéri így...
22/28 A kérdező kommentje:
Meghalt a kismacska ma reggelre, borzasztóan érzem magam. Még ront a helyzeten az, hogy utána érdeklődtem ismerősöktől és kb 4 ezer forint lett volna a vizsgálat ára, ami valljuk be nem annyira egetrengető, ráadásul felajánlottam hogy fizetem. Tudom, hogy a barátnőmék nem szakadtak volna bele, elég jól állnak, úgyhogy nem értem miért nem vitte el orvoshoz, ezt most nem tudom felfogni és szerintem feldolgozni is nehéz lesz :( Szegény állat szenvedett, beteg volt és a hülye "gazdája" csak nézte. A kismacska testvérei jól jártak, ők szerető családhoz kerültek, de ezt az egyet akarta megtartani a csaj mert "szép". Tényleg szép volt, kis különleges barnás színe volt és nagyon aranyos pofija. Nagyon sajnálom hogy így járt, és hatalmasat csalódtam a barátnőmbe. Komolyan nem tudom felfogni hogy mi a szarért nem vitte el
2017. aug. 24. 21:32
23/28 anonim válasza:
Sajnos ez várható volt, mint ahogy írtuk is...
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem tudnám többé "barátnőmnek" nevezni és annak érezni az ilyen embert.
24/28 anonim válasza:
Szegény cica:( ezek után többet hozzá se szolnák!
25/28 anonim válasza:
A tétlenségeddel tönkretetted az én napom is!
Pedig szádba lett rágva! Ostobaságodba került a cica élete!
Szegény kiscica :-(
26/28 A kérdező kommentje:
Nehogy már még én legyek a hibás, én mindent megtettem, ha nem zárta volna el tőlem a macskát még fel is kaptam volna hogy elvigyem. De provokáljál nyugodtan
2017. aug. 27. 11:17
27/28 anonim válasza:
Volt képed leértékelni a hozzászólásom... Meg van a véleményem rólad.
28/28 A kérdező kommentje:
Gondolj amit akarsz, nem nagyon érdekel, de azt tudjad hogy egy ember értékelése nem elég ahhoz hogy így kiírja a válasz minősítését, tehát nem csak én értékeltelek le :-) :-)
2017. aug. 28. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!