Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja annak a...

Mi lehet a baja annak a kismacskának aki napok óta nem kel fel és nem is eszik?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 20:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mar ott a cicaval, delutan mentem at estig ott voltam de osszevesztunk ezen hogy nem viszi el a cicat es hazakuldott
2017. aug. 23. 21:39
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

Bármi lehet, de az sem segít, hogy valószínűleg már kiszáradt szegényke.

Figyelj, te mindent megtettél. Arról nem tehetsz, hogy a gazdijai hülyék.

2017. aug. 23. 21:46
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

Tejet ne, attól csak fosna. Lehet kapni cicáknak való laktózmentes tejet, valamint speciális tápokat, de azt, hogy mi lehet a betegsége, mi ennyiből nem tudhatjuk.

Sajnálom, hogy a gazdái nem foglalkoznak vele. Nekem volt egy krónikus beteg cicám, sokszor lett rosszul, és én olyankor még órákat sem bírtam várni, annyira borzasztó volt látni, hogy szenved. Késő este is vittem taxival, úgy, hogy 4 Xanaxot vettem be, annyira ideges voltam.

Úgyhogy sajnálom, hogy nem tudunk segíteni, de nem vagyunk állatorvosok.

2017. aug. 23. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
Szakíts meg a barátságot azzal a nyomorulttal...
2017. aug. 23. 21:49
 15/28 anonim ***** válasza:
24%
"Nem tudom mi a franc van itt az emberekkel, kb minden állatos kérdésnél habzó szájjal szidják a kérdezőt, ami néha jogos de sokszor baromira nem. " Aham, akkor már gyakorlott vagy ebben. Szokásos provokáló kamu kérdés, mielőtt bedőlnétek neki.
2017. aug. 23. 22:13
 16/28 piriiiii ***** válasza:
61%
Arra sem utaltál a kérdésedben, drága kérdező, hogy a barátnődé a macska és hogy mi adjunk már tanácsot, mit mondj a barátnődnek, hogy rávedd, vigye orvoshoz. Tudod, milyen ez az oldal, vehetted volna a fáradságot, hogy leírd a helyzetet és elkerüld, hogy utólag háborogj az elsőre teljesen jogosnak tűnő válaszokon.
2017. aug. 23. 22:15
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
Állatkínzásért jelentsd fel őket, mond meg neki, hogy ha nem törődnek vele az lesz!
2017. aug. 23. 22:19
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Hívd ki az állatvédőket hozzájuk!
2017. aug. 23. 22:20
 19/28 A kérdező kommentje:

Milyen kamu kérdés? Elmész te a francba.

Sikerült rávennem a bnőmet arra, hogy vigye el, de csak pénteken viszi el, mert "akkor ér rá".........Annyit olvasgattam most a neten,

már egyáltalán nem hiszem hogy a pénteket megérné. :/ Annyit mondott még a csaj hogy nyálkát kakilt a cica hét elején.

2017. aug. 23. 22:21
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
Pénteken már csak eltemetni tudjátok!
2017. aug. 23. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!