Mi lehet a baja annak a kismacskának aki napok óta nem kel fel és nem is eszik?
Az, hogy beteg, haldoklik és ezt te csak nézed.. Macskáknál már maga a koplalás is életveszélyes, mert a májuk nem bírja. Három nap éhezés már végzetes is lehet.
Orvos??
Mielőtt a fejemet vennétek közlöm, hogy nem az enyém a macska, erre nem is utaltam a kérdésben sem. Nem tudom mi a franc van itt az emberekkel, kb minden állatos kérdésnél habzó szájjal szidják a kérdezőt, ami néha jogos de sokszor baromira nem.
A barátnőmé a macska, de ő nem bírja állatorvoshoz vinni. Megpróbáltam rávenni, azt is felajánlottam hogy fizetem, de nem akarja elvinni. Előbb felhívtam az állatorvost de nem jön ki, mert nem tud mit kezdeni a rendelője nélkül, mondjuk szerintem kint háznál is meg lehetne vizsgálni. Gondoltam itt adtok majd pár tippet hogy mit csináljak vagy mit mondjak a barátnőmnek, esetleg mik lehetnek a lehetséges okok, hogy ha már az az ökör nem viszi sehova akkor talán menthető legyen....
A lehető leghamarabb vegyél neki Whiskas alutasakos eledelt 99Ft Tesco-ban és azonnal hívd az állatorvost!
Nem fogja túlélni, lehet már most késő!
:( szegény cica
mit kell szarakodni ennyit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!