Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicát megfoghatom?...

A kiscicát megfoghatom? Mármint akkor az anyamacska nem dobja el magától?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ mennyire kicsi...
2010. máj. 25. 14:13
 2/16 anonim válasza:
69%
nekünk nagyonsok kiscicánk volt. és mindig fogdoztuk őket és az anyjuk mindig ugyanúgy vigyázott rá és szerette őket, nem dobta el magától.
2010. máj. 25. 14:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Én is most tettem fel egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__881927-egy-k..

Neked mennyi idősek a cicáid?

2010. máj. 25. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Bármikor megfoghatod őket ez csak egy tévhit.
2010. máj. 25. 14:23
 5/16 A kérdező kommentje:
A cicák tegnap születtek...
2010. máj. 25. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:

14.23-as válaszoló. ezt miből gondolod, hogy tévhit?

Szerintem nem.

2010. máj. 25. 14:33
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Kóbor macska esetében, aki nincs az ember szagához szokva, előfordulhat ilyesmi, de a saját cicád kölykeit nyugodtan simogathatod.
2010. máj. 25. 14:36
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem szabad. Nővérem volt férje macskatenyésztő, ő is ezt mondta!
2010. máj. 25. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
20 éve vannak macskáim, nőstényem is van mindig, kiscicáink is. Mindig a születésük pillanatától kezdve fogdostuk a kicsiket, és sosem zavarta az anyamacskát. Sőt, ha mi is ott vagyunk, és vinni akarja őket valahová, akkor nem emeli fel a szájában, hanem nekem nyaffant, hogy vegyem fel a kicsit, aztán hátrafelé rám tekintgetve vezet, hogy hová vigyem neki.
2010. máj. 25. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Onnan gondolom hogy állatok között nőttem fel, több macskám volt és mindenféle más állat és kölykei. Egyik sem hagyta őket ott azért mert megfogtam. Sőt még a szomszéd meg a barátnőm macskája sem aki ugye engem nem ismer. Szerinted akkor pl hogy tudsz neki segíteni ha szül? Hogy képes ápolni őket pl azután hogy elvitték egy tök idegen helyre császározni? Vagy pl találsz egy alom macskát? Hogy viszed el a menhelyre ha nem foghatod meg? Hány gazdát kereső kóbor macska van aki boldogan szoptat miután befogadóhoz került? Azon kívül pl sehol sem olvastam erről. De ha olvastam is volna akkor is többet érne a tapasztalat.

Nekünk még az újszülött nyulainkat is gond nélkül meg lehet fogni ahol sokkal valósabb ez a veszély. Pedig haszonállatok, nem foglalkozunk velük olyan sokat.

2010. máj. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!