Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lelocsoltam a macskáimat. Jól...

Lelocsoltam a macskáimat. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert nem tűntek túl boldognak utána és szemrehányó tekinteteket vetettek felém. A meleg miatt locsoltam vizet a bundájukra. Azt akartam, hogy ne legyen melegük.

Hideg víz és száraz élelem mindig van nekik, illetve árnyékos helyre készített puha pihenőrész is ki van alakítva nekik a teraszon.

A fürdést persze nem szeretik, félnek a víztől, de láttam, hogy nagyon szenvednek, ezért öntöttem egy kis flakonnyi vizet a hátukra. Utána elszaladtak és olyan sértődötten néztek utánam.

2017. aug. 6. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Idióta vagy, a macska gyűlöli s vizet, de a meleget zömük annál inkább szereti. Mellesleg van az udvarban elég. Hüvös hely ahová mehetnek, nem?

azt halkan jegyzem meg, hogy az én macskáim (volt jópár) mindig a palatetön hesszöltek állo nap, kb negyven fokos melegen, és soha semmi bajuk nem volt, azt leszámitve hogy mikor lejöttek, alig lehetett hozzájuk érni olyan forró volt a bundájuk, de te le nem imádkoztad öket innen.

2017. aug. 7. 06:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Értem én a jószándékot, de hogy lehetsz ekkora barbár paraszt hogy rájukzúditasz egy flakon vizet?!?!

Vizes kézzel simi legközelebb....

2017. aug. 9. 18:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Bakker bakkera, nem zúdítottam a vizet, hanem öntöttem! Nem vagyok szadista, szeretem a cicáimat és azt is elhiszem, hogy valakinek a cicája a 40 fokos palatetőn szereti grillezni magát, de az enyémek látványosan szenvedtek, nehezen vették a levegőt, és hassal felfelé kezüket lábukat szétvetve, kábultan fetrengtek a teraszon. Persze, hogy utálják a fürdetést és rosszul eshetett nekik, de szerintem annyira nem is ártottam vele.
2017. aug. 10. 08:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem mondtam hogy kínzod a cicáidat, tudom hogy szereted őket!!!!!! Csak sokként érte őket a sok víz szrintem...De szerintem legközelebb csak vizes kézzel simogasd meg őket, és figyeld meg hogy tetszik-e nekik :)

Különben, én sem hiszem hogy szeretik a 40 fokot, de bírni bírják a meleget. Az én cicám is néha liheg és kinyujtja a nyelvét, szóval nem hülység amit írsz.

2017. aug. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!