Lelocsoltam a macskáimat. Jól tettem?
Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert nem tűntek túl boldognak utána és szemrehányó tekinteteket vetettek felém. A meleg miatt locsoltam vizet a bundájukra. Azt akartam, hogy ne legyen melegük.
Hideg víz és száraz élelem mindig van nekik, illetve árnyékos helyre készített puha pihenőrész is ki van alakítva nekik a teraszon.
A fürdést persze nem szeretik, félnek a víztől, de láttam, hogy nagyon szenvednek, ezért öntöttem egy kis flakonnyi vizet a hátukra. Utána elszaladtak és olyan sértődötten néztek utánam.
Idióta vagy, a macska gyűlöli s vizet, de a meleget zömük annál inkább szereti. Mellesleg van az udvarban elég. Hüvös hely ahová mehetnek, nem?
azt halkan jegyzem meg, hogy az én macskáim (volt jópár) mindig a palatetön hesszöltek állo nap, kb negyven fokos melegen, és soha semmi bajuk nem volt, azt leszámitve hogy mikor lejöttek, alig lehetett hozzájuk érni olyan forró volt a bundájuk, de te le nem imádkoztad öket innen.
Értem én a jószándékot, de hogy lehetsz ekkora barbár paraszt hogy rájukzúditasz egy flakon vizet?!?!
Vizes kézzel simi legközelebb....
Nyugi, nem mondtam hogy kínzod a cicáidat, tudom hogy szereted őket!!!!!! Csak sokként érte őket a sok víz szrintem...De szerintem legközelebb csak vizes kézzel simogasd meg őket, és figyeld meg hogy tetszik-e nekik :)
Különben, én sem hiszem hogy szeretik a 40 fokot, de bírni bírják a meleget. Az én cicám is néha liheg és kinyujtja a nyelvét, szóval nem hülység amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!