Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet enyhíteni a...

Hogyan lehet enyhíteni a nőstény macska tüzelését?

Figyelt kérdés
Két és fél hét múlva van időpontunk ivartalanításra, erre tegnap előtt elkezdett tüzelni, életében először. Én kibírom a hangokat, de nem akarom, hogy a szomszédok piszkáljanak miatta (panelház). Mivel lehetne a tüneteit (legfőképp az óbégatást) enyhíteni? Már ha lehet, persze... :)
2017. aug. 3. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csengess be a szomszédokhoz, vigyék nekik egy üveg bort vagy valami mást kiengesztelésként, magyarázd el a helyzetet és kérj bocsánatot előre. Akkor biztos nem fognak megharagudni, ha át is hallatszik valami, tudják miről van szó, és hogy egyszeri átmeneti dolog.
2017. aug. 4. 04:46
 12/14 A kérdező kommentje:
A közvetlen szomszéd speciel utálja a macskákat, van egy közös erkélyünk, ahonnan nyílnak a lakások, és oda fel szerettem volna szerelni macskahálót (ami amúgy azellen is jó lenne, hogy a fentebbről kidobott SZEMÉT beessen), de ő azt mondta, hogy nem engedélyezi, minek nekünk amúgy is egy ilyen DÖG. Igazán állatbarát bácsi :)
2017. aug. 5. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm az ilyen "állatbarát" bácsikat
2017. aug. 9. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A kedves bácsihoz legtávolabb eső szobába, helyiségbe tedd be addig, míg nem vagy otthon.Ne szidjon benneteket. Nekem is rosszul esik rettentően ha az állataimat szidják, vagy miattuk piszkálnak.
2017. aug. 9. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!