Én tejszínes gombás kacsamájjal köríteném és adnék még hozzá egy kis velős palacsintát. Már ha a macskának adom. Különben csak simán megfőzöm fűszerek nélkül, a férjemnek úgy is jó...
2017. júl. 27. 18:36
2/11 anonim válasza:
Én bélszínt szoktam venni neki. Ledaráltatom a hentessel, aztán tojással bekeverem és kis golyókat sütök neki.
2017. júl. 27. 18:37
3/11 anonim válasza:
Csak szarvasgombával eszik meg, hiába minden erőfeszítés.
Komolyan: Egyébként, ja meg ne fűszerezd szegényeknek!
Nincs is annál szomorúbb látvány, amikor a szegény macska csak vágyakozva nézi a csilis hús másnapi maradékát, de hozzá nem nyúl...
2017. júl. 27. 18:41
4/11 A kérdező kommentje:
Most miért kell kötekedni? Nem minden nap kapnak húst, illetve van hogy csak csirkeszívet. De minőség száraztáp és néha hús elengethetetlen és nem luxus állattartásnál. Inkább az a szomorú, hogy egyesek képesek Whiskassal és Friskiesseletetni.
2017. júl. 27. 18:46
5/11 anonim válasza:
Mindegy, csak ne nyersen a sertést. Ne fűszerezd meg, mert csak ártasz nekik.
2017. júl. 27. 19:21
6/11 anonim válasza:
tök mindegy, hogy sütöd vagy főzöd, lényeg, hogy azt alaposan. fűszerezni meg egyáltalán nem kell, nem is tesz jót a macskának
2017. júl. 27. 21:43
7/11 anonim válasza:
4.: A te macskáid boldogok és kövérek.
Egyszóval a te macskáid sonkát esznek.
Én inkább főzném nekik.
2017. júl. 27. 22:56
8/11 anonim válasza:
Főzzed, ne süssed, mert a sütéssel elvész belőle a nedvesség, nem fogja szeretni. Szóval főzzed. Igen, nyersen tilos. Kevés sót tegyél bele, max 1-2 csipetet. A só tönkreteszi a macskák veséjét. Nem biztos, hogy meg fogja enni fűszerezés nélkül. Merthogy a bolti macskakaják tele vannak ízfokozóval, és ízesek. Hát ez meg sótlan lesz. Ez a gond. Esetleg egy picivel több sót lehet bele tenni először ? Elvben tilos.
vannak a neten macska étel receptek házilag - angolul
Most én is pont kerestem tegnap, csak nem tudom, hogy az utolsó volt-e a kedvencem, mert szerintem nem, és nincs meg.
2017. júl. 27. 23:20
9/11 anonim válasza:
Amúgy nem értem a kötekedőket, a macskák, amikor rájuk volt bízva mindig húst ettek, rágcsálókat irtottak. Kivéve az elmúlt 30-50 évet, amikor macskaeledelen élnek.
Ja, és hússal etetni valószínűleg olcsóbb is lenne, illetve nem tudom, mondjuk árában mennyire vetekszik a lidis izékkel, meg a whiskassal.
2017. júl. 27. 23:23
10/11 anonim válasza:
#9 Valóban, kicsit túl van lihegve ez az etetés probléma. Gyermekkoromban volt egy macskánk, nem volt ivartalanítva, kijárt a szabadba, általában nyers csirkenyakat adtunk neki amit szívesen elrágott. Vénségére már nem ment neki annyira, ezért húsklopfolóval összetörtük a csirkenyakat és úgy tudta csak megenni. Így is majdnem megélte a 17 évet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!