Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudom eltitkolni...

Hogyan tudom eltitkolni szüleim elöl hogy befogattam egy macskát?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9 Az 52% az összes válaszod értékelésének átlaga. Az adott kérdésed értéke csak egy bizonyos számú értékelés után jelenik meg, két százalék érték közül az első, de ezt minimális szövegértéssel felismered. a VÁLASZ / VÁLASZADÓ - nem mindegy!

Minél több értékelt válaszod van az átlag annál kevésbé változik. De biztos érted az átlagszámítást, nem rágom jobban a szádba.

2017. júl. 24. 06:25
 12/14 Bordás Béla ***** válasza:
Szerintem írásban mindenképp!
2017. júl. 26. 09:34
 13/14 petropal palevich válasza:
44%

Miért nem adod ajándékba valamelyik szülődnek és mond azt, hogy Te gondját fogod viselni, ne aggódjanak. Vagy mond azt, hogy ajándékba kaptad és ajándékot nem illik nem elfogadni.

PPP

2017. júl. 28. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy befogattad: úgy, hogy nem szólsz senkinek. Ha befogadtad: akkor nincs esélyed.
2017. aug. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!