Hogyan tudom eltitkolni szüleim elöl hogy befogattam egy macskát?
Ha együtt élsz a szüleiddel, akkor sehogy.
Nem fogod tudni eltitkolni, max pár órára.
Mondd el nekik őszintén, eltitkolni nem fogod tudni.
Szerintem mondd meg nekik. Az én szüleim is utálták az állatokat, főleg a macskákat, de én meg cicamániás vagyok és egy barátnőméknek a macskája épp nem rég szült kiscicákat és úgy döntöttem, elhozok egyet. Múlt héten hoztam haza és pont anya volt itthon, aki a legjobban ellenezte, hogy legyen egyáltalán bármilyen állatunk, szóval amikor meglátta, ordibált egy sort, hogy vigyem vissza, mit képzelek magamról, hogy csak úgy idehozok egy macskát, stb. De 2 nap múlva már ő játszott vele meg egyszer elbújt valahová és nem találtuk, azt hittük, elszökött valahová és többé nem látjuk és ő aggódott érte a legjobban, még fent is maradt hajnalig, hogy hátha hallja hazajönni, meg fél óránként kijárkált ciccegni neki a kertbe, hogy hátha ott megtalálja xD
Nem tudom, a te cicád mennyi idős, de ha még kisebb, akkor elég valószínű, hogy megenyhül a szívük :) Bár ha nagyobb és nincs hozzászokva, hogy emberek simogatják, meg kicsit vadabb is, akkor lehet, több időbe telik majd, mire a szüleid megbarátkoznak vele.
Kivel fogatta be a vadon élő macskát?
Vagy csak befogadta?
Mindenesetre, csak addig halogatható a cica bemutatása a szüleinek, amíg rá tudja venni, hogy ne nyávogjon (hangosan), és ne kakáljon (büdöset). Mert ezekről rögtön rá fognak jönni, hogy titkos cicáról hallgat előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!