Talaltam egy kiscicat es nem igazan tudom mivel etetni. Valakinek valami otlete?
Tehéntejet inkább ne adj neki, mert csak hasmenése lesz tőle. Kenyeret se adj neki, a macskák húsevők.
Meleg vizet önts a száraztápra, és ha langyosra hűlt, akkor kínáld neki oda. Ha forrón teszed elé, az elriasztja, ha meg csak hideg vizet teszel rá, akkor nem ázik szét a kaja eléggé.
De én abban sem látok semmi rosszat, ha egy ilyen pici cicának most még csak konzervet/alutasakost adsz. Később attól még meg fogja enni a száraztápot is, csak most még pici hozzá.
+1 az utolsónak.
A csirkemájat is szeretni szokták, ebből nem szabad neki túl gyakran adni. A húst mindegyik szereti. Nyers disznóhúst, vadhúst ne adj neki, attól betegséget kaphat.
Igen a husokkal tisztaban vagyok.Hat aszt kell ,hogy mondjam ,hogy eddig egy picit haladtunk elebb,ugyan is a virslit volt hajlando megenni de abbol is eleg keveset.ja es meg valami:valaki talalkozott ojannal,hogy a cicaja elkezdi enni az almot.marmint az apro kis koveket vagy amibol alnak.
Szinte minden wcesenel ott vagyok es lesem nehogy elkezdjen enni belole mert meg fulladhat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!